Motosikletin İsyanı sembolize ettiğini düşünüyorum,
Dağ taş gidiyorum,yakıt olarak da uygun,daha özgür bir araç...
Açıkçası bisikletle yapamayacağım şeyler için motosikleti tercih ederim,
1989'dan beri iki teker üzerindeyim...
şehir içi cok pratik olduğu için
yakıt olarak cok uygun
fiyatları cok uygun
tabiki HOBİ olarak
kapalı alanlar bana göre değil :(
güç olarak en iyi makine
dağ, taş demeden her yere gidebiliyorum
babam aldı
bir aşk :s
Motosikletin İsyanı sembolize ettiğini düşünüyorum,
Dağ taş gidiyorum,yakıt olarak da uygun,daha özgür bir araç...
Açıkçası bisikletle yapamayacağım şeyler için motosikleti tercih ederim,
1989'dan beri iki teker üzerindeyim...
motosiklet özgürlüktür.
dört teker "BEDENİMİ" iki teker " RUHUMU" taşır...
bu anketi yapan arkadaşım teşekkür ederim yanlız yanlış yapmışsın
anketi şöyle değiştirebilirdin
"neden motora başladınız"
çünkü bütün motorcular sadece bir şey için motora başlar daha sonra anketteki bütün maddeler geçerli hale gelir öyle değil mi?
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
ben asıl sebebi merak ediyorum yani?? o yüzden bu konuyu açtım bakalım zamanla üyelerimizin yazdığı cevaplarla ve verdiği oylarla sonuç belli olacak.
GÜNCELL
O kadar çok neden var ki..., güvenlik bakımından tercih ediyorum Sınırları bildikten sonra problem yok.
Katılmamak elde değil. Aslında o sondaki 'bir aşk' seçeneğini 'kara sevda' olarak değiştirmek lazım.
Binmeden yaşayamadığım için biniyorum. Binmeden durabilsem kesinlikle Türkiye'de kullanmam sonumu bekleye bekleye ve hatta göre göre. (Ama bir yandan da Allah ayırmasın motorumdan tabi) [Yaman çelişkiler silillesi vallahi ]
Bende aynı nedenle biniyorum da işler çok kesat zira kız arkadaş zor bulunuyor Ama bugüne kadar arkama binen kızların hepsi de çok güzeldi
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Amaan.. allah göstermesin arkadaşım. sonunu göre göre değil, tehlikelerin farkında olarak diyelim.
aynı sofrada oturabileceğimiz insanları seçebiliyoruz ama aynı yolu kullanırken böyle bir seçim şansımız yok. tek beklentimiz kurallara biraz daha uyan, az da olsa sindirmiş tipler ama şimdilik sadece beklenti..
Kaza bela laflarını duymak istemiyorum artık. Zaten gündelik hayatımız, bir sürü basitliklerle, oyunlarla, insancıklarla dolu. Bir de bunları düşünerek kirletmeye ne gerek var. elimizde geldiğince dikkatli olmaya devam ederiz aklımız yettiğince, gittiği yere kadar da bineriz.. umarım 50li yaşlarında da burada laflayan bir çok insan olur aramızda.
Motosiklet kullanmadan asla yaşayamam
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hiç o yönden bakmamıştım işe yarıyomu bari :D
bende 2 teker bi hastalık bisikletle başladı motorla devam ediyo gezmeyi çok seviyorum ne bilim manyak bi alet bu motorlar
şu son cümleden bi anlam çıkaramadım merakımı afbuyur
ne güvenligi abi ya bunun neresi güvenlik vala ben kesin bi kac seneye kalmaz gene bi taraflarımı kırarım bunun heryeri güvenlik olsa nolur ya ip üstünde sürüyoruz
Bir aşk şıkkını oyladım bunu eşim çok iyi bilir.
Tabiiki eşim önce gelir ama motosiklet sevdam azalacağına çoğalıyor Gencay arkadaşım "umarım 50 li yaşlarda burada laflayan çok olur" demiş işte birisi benim.(yaş 47)
Yıllardır bu sitede bunun nedenini anlata anlata bitiremedik yau.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
motosiklet cok guzel bir hobi yeni sosyal ortamlara girme anahtarı dostluklara baslama noktası ve tabiiki birkere tutuldugunda kurtulamadıgın bir ask o, cok seviyorum motorumu bugun hastayım hastaneye gittim muayene oldum grip malum bu mevsimin hastalıgı hastaneden cıktım esimi de alıp motorumu koydugum ailemin evinin altındaki garajıma gittim ve onu gordum hergun gormek istiyorum onu calıstırdım sesisini dinledim sonra eve geldim simdi de istirahat yani motor hem hobi hemde ask bana gore motosiklet zevk isi huzur isi...
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
bu anketteki güç ile ilgili şık hariç hepsi bana tutuyo ama oyum aşk tan yana oldu
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)