Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

sizce yaptığım doğrumu????

REKLAM ALANI
    YÖRÜK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1200 GS
    Alıntı alix35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün akşam iş yerinden çıkışta 50 metre ilerideki lambalara geldiğimde benim gittiğim yönde fasılalı sarı yanıyordu hızım 30-35 km arasıydı…yolda benim geçeceğim kadar müsaiti.34 plakalı gri bi araç benim geldiğimi gördüğü halde yola devam etti ve bir anda arabaya tam göbekten giriyordum fren yaptım motor kaydı ön freni de sıktım tam aracın altına giriceğimi düşünürken ani bir refleks ile ayağımı yee koydum toparldım motoru kısa bi şoktan sonra 5 snye..korna ve sellöktörle araç sürücüsünü uyardım druması için ama adam beni tınlamadı ve kaçmaya başladı bende arkasından selektör ve korna yapıyorum kırmıza da durdu camı açmasını söyledim adam kaçmaya başladı bende arkasından…sonra bana çarpmaya çalıştı..adam kırmızıda bile durmadı sonra bi dar yola geldik artık ben sinirden arabyı tekmelemeye başladım motordan düşme pahasına…4-5 tekmeden sonra araç durdu bende motordan indim aynasını kırayım dedim bastı gitti…millet bakıyo bana ne oldu diye..biraz da ağır sözler söyledim..sonra o sinirle yola devam ettim lambalarda baktım bi aracın kapısı açık cama tıkladım 2 tane genç ve hoş bayan şaşırdılar kaskım takılıydı ama.kapınız açık dedim ve kapılarını kapattım…aynı dakikalar içerisinde böyle olaylar yaşadım…

Sizce yaptığım doğrumu..ben orada düşsem adam basıp gidecek umrunda değildim adamın..yaptığımın yanlış tarafıda çok ama o an hayatımı sonlandıra bilirdi o kaza…..

Okuduğunuz için teşekkür ederim saygılar….bu arada aracın plakası 34 vt idi gerisini hatırlamıyorum….

not:arkadaşlar kaskım montum ve eldivenim sürekli takılıydı.....

dostum çok geçmiş olsun.ben olsam bende aynını yapardım o psikolojiyle.o an başka bişi düşünülmez çünkü.tekrar geçmiş olsun..
    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hurricane_cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Araç çok ama YaYa :)
    en kolay sabit öc alma yöntemi ayna kırma yöntemidir.
    Örnek olarak;
    2 gün önce sabah 8 buçuk civarı kadıköy boğanın önünde hep taksicilerin durduğu yerde dururken bi taksici korna çaldı ama ben bana çaldığını anlayamadım çünkü kaldırımın dibinde durdum bana olamaz diye düşündüm ve motora soldan kendi tabirine göre dokundu motor düşüyordu neredeyse bende dedim neden yaptınki falan zaten sabahın körü sakin sakin git dedim adam da herife bak korna çalıyorum hiç ..... takmıyo bide neden vurdun diyo dedi bunun üzerine Kendimce! haklı olarak düştüm peşine.. kızıltoprak tarafında ışıklarda hep yol tıkanır ağır ilerler araçlar oraya kadar takip edip adamın gözünün içine bakarak vurdum tekmeyı uçurdum aynasını ve aracın markası toyota corolla idi artık ne kadar masraf oldu ona bilemem..
    bazıları ancak bu şekilde anlayışlı olabiliyorlar.
    Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||

xterkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki 1000 gt
    kardeş olur böyle vakalar kuzu gibi takılıncada tamamen üstüne çıkıyorlar bende arka tampona yandan tekme sallamıştım bir aracın dallama 2.3 cm ara ile silme geçti yanımdan rüzgarından motor sallanmıştı dikkat et 1 tepki vermişsin 2.3. tepki fazla olmuş ilk bir tepki verilir makul şartlarda aşırısına kaçmadan şunuda unutmamak lazımki hayvan heryerde hayvandır ülkemizdede başka yerlerdede yapan zaten yapıyor kötülüğünü önüne geçemessin dikkat etmek lazım geçmiş olsun

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    way be Vanlı bi arkadaşım var abileride kendiside çok efendi şaşırdım şimdi anlattıklarını okuyunca :S ben öyle bi yerde olsam kesin kafayı yerim :S okurken bile sinirden elim ayagım titredi Allah yardımcın olsun dostum...

bu arada 34 plakalar sadece motoru değil arabayı yayayı hiçbirşeyi takmıyorlar =) arada gidiyorum istanbula ve her seferinde sinir krizi =) çok terbiyesiz şöförler var bir metre önde durmak için sazan gibi insanın önüne kırıyorlar

Motosikleti
    // honda beat scv100f
    walla benim yapmak istediimi yapmışsın, asfalt meleği snn yorumlar çok farklı gelio bazen tabi bana. sana da şuan birisi küfür etse akşama kadar o kişiye cevap yazarsn eminim. bende olsam bende yazarım onun için olayın içinde olmak yada olmamak işte bütün mesele bu :D bu espri mizahından. onn içn insanların o anki ruh haline göre mesaj yazarsan hem karşı tarafı stres içinde bırakmaz olursun, karşı tarafa cevap yazarken de o kişiye taptığının yanlış olduğunu sadece karşı tarafı da suçlayarak söylersen topicde herkesin sana karşı popülaritesini kazanırsın.
    umarım bu yazımı yanlış anlamazsın her zaman söylediğim gibi senn yazıların bazen hoşuma gidio kazasız belasız mutlu günler diliorum bütün arklara :D ii pazarlar esen kalın.

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Alıntı kingsemo23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    walla benim yapmak istediimi yapmışsın, asfalt meleği snn yorumlar çok farklı gelio bazen tabi bana. sana da şuan birisi küfür etse akşama kadar o kişiye cevap yazarsn eminim. bende olsam bende yazarım onun için olayın içinde olmak yada olmamak işte bütün mesele bu :D bu espri mizahından. onn içn insanların o anki ruh haline göre mesaj yazarsan hem karşı tarafı stres içinde bırakmaz olursun, karşı tarafa cevap yazarken de o kişiye taptığının yanlış olduğunu sadece karşı tarafı da suçlayarak söylersen topicde herkesin sana karşı popülaritesini kazanırsın.
    umarım bu yazımı yanlış anlamazsın her zaman söylediğim gibi senn yazıların bazen hoşuma gidio kazasız belasız mutlu günler diliorum bütün arklara :D ii pazarlar esen kalın.
    arkadaşım tabiki benim her fikrime katılmayabilirsin.. bu gayet normal.. kimse kimseyle her zaman aynı fikirde olamaz. zaten bir araya gelme amacımız bu.. paylaşmak.. fikirlerimizi bilgilerimizi yaşadıklarımızı gördüklerimizi...

ama merak etme biri bana küfrettiğinde akşama kadar yazı yazmam hatta hiç yazı yazmam..

dürüstçe söylemek gerekirse motosiklet üstünde çok çabuk gerilebiliyorum, insan hatalarına tahammül edemiyorum. çünki canıma kastediyor vatandaş..

ama birisini ikaz etmek istiyorsam bunun birkaç yolu var..

en doğru olan vatandaşı uyarmak gönlünü almak ki daha sonra bir başka motosiklete zarar vermesin..
    ki arkadaşımız iyi bir motosiklet düşmanı yarattı bile....

ikincisi hakkını kanuni yolla aramak...

benim gibi bazen kendini tutamayan insanlar içinse en doğru olan ödeşme şekli herkesin ayakları yere basarken ödeşme şekli.. motosiklet üstünde akrobasi yapmaya çalışarak ödeşmeye çalışmak yada araç sürücüsü ile kapışmak.. ambiyane bir tabirle çocukluk. fare ile fil hikayesi gibi.. çarpışsan zaten toplumda motosiklet kullanıcısı kafadan suçlu, ki zarar görme ihtimali olan sensin.. sen daha ayağa kalkamadan psikopat bir tipse gelir seni iyice benzetir gider.. yada senin bir tarafın kırılır adam da bir şey yokmuş gibi yoluna devam eder.. akıllı olmak lazım..

ki bak daha dün yazmışım..

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1526247

bu formda yazdıklarımı görmedin sanırım..

bak sana son bir günde başıma gelen terslikleri söyleyeyim.. kaptırmış giderken ters yönde geri geri giden bir taksiye yapışmamak için solda parketmiş araçlara bindirmeyi göze aldım mecburen.. nasıl kurtulduğumu hiç sorma.. yada taksiciye nasıl küfrettiğimi. duraktakiler çıktı ta..
    alt geçit tünelinde 80 ile giderken arkamdan itin biri dibimize girdi. sıkıştırıp duruyor.. motosiklet arazi tipi daha fazla basamaz ve viraj keskin.. öyleki duvara çarpıyorduk az kalsın tekeri kaydırdım. allahtan motosiklete hakimiz ben ve artçım, ikimizde durumu kavrayıp kayma başlar başlamaz kurtardık.. bu arada hala sıkıştırıyor arkadaki it kardeş.. tünel çıkışında ben gidecektim ama murat bart1969 bırakmadı beni.. it kardeş de arabayı durdurdu.. delikanlı ya.. öldüreceğim ama itoğlanı.. o kadar dengemi kaybettim. parmaklarımı gözlerine sokup oracıkta bırakacağım, kimse de bulamaz bir daha bizi.. aklımdan bunlar geçiyor sürekli o sırada..

yani ölmek için öldürmek için sebep çok.. hele bu ülkede..

bir arkadaşa anlatmışım sadece bir günde (hatta bir akşamda) başıma gelenleri..
    dikkat et.. adamla ödeşmek yada hesaplaşmak için tünel çıkışını bekleyip duruyorum.. o zamana kadar tek yaptığım iki teker üzerinde gidebilme gayreti..

tabiki insan kendi yaşadığı şeyleri daha farklı görüyor diyebilirsin motosiklet üstünde, ama biraz olsun empati yeteneğim var.. ve ben o olaydan sonra bile her 50-60 metrede durup bir kaç saniye sakinleşmek için bekledim.. fazla beklemememin tek sebebi zaten gideceğimiz yere topu topu 200-300 mt kalmış olmasıydı..

o formda da benden hemen sonra yazmıştın ama okumadın yada aklından çıktı sanırım

her neyse.. tabiki insanlara haddini bildirmek lazım.. ama hayatın bazı gerçekleri var..

boynuz kırmakla bitmez, ve her boynuzu kıramıyorsun.. ki boynuz sahibi senmisin karşı taraf haklı mı diye de düşünmek lazım.. her zaman haklı olamazsın ya.. adil bir insan olmak lazım..
    haddini bildireceksen birine, onun için poponu oturduğun yerden kaldırdıysan.. tekrar oturmadan haddini bildirmiş olmalısın.. ve bunu düzgün bir şekilde yapmalısın.. aklının ve gücünün yettiği ölçüde..

sebastian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nexus500'den gsr600'e terfi etmişti bws100'e düştü
    iyi yapmışsın ya, ağzını burnunu dağıtsaydın keşke. ah bana denk gelmezki böyleleri. bir de tek olmam lazım işte. nişanlım falan olsa yanımda, o zaman olmaz. adamı elime aldımmı daha bırakmazdım ya, anca birileri falan elimden alacak ta o zaman bırakırdım ancak. tabi ki işin içine silah falan girdi mi, bulamazsın beni. anında topuklarım ordan.

alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alix35;
    fasılalı sarı ışık yanması kontrolsüz bi kavşakta olduğunu gösterir. geçiş önceliği senin miydi peki ? bundan emin misin ? bazı motorcu arkadaşlar her kavşakta geçiş öncelikleri olduğunu zannediyolarda ondan merak ettim ?
    evet bana fasılalı sarı, aracada fasılalı kırmızı yanıyordu...sağına soluna bakmadan direk daldı..kavşak kontrollü yani..akşam 6 dan sonra fasılalı yanıyor ışıklar.

Motosikleti
    mondial 125zn gitti tiger250 geldi.
    aynısını yapardım hatta o adamı bir yakalasam ağız burun dalardım
    2 teker tek ruh tek yol.

dragstar72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRAGSTARXVS650 KAWASAKİ ER-6F YAMAHA XJ6
    Aynını yapardım.Nedenmi çünkü böyle olursa adam yerine koyuyorlar malesef.
    Bunun gibi olmasada benzer şeyleri yaşıyorum her gün taksiciyle minibüsçüsüyle sert çıkmazsan olan sana oluyor.

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    hehe benim yaptıgım seyin aynısını yapmışsın iyide yapmıssın..

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)