silindirik hareket mi harbi iyimiş
egsozlu soru bu olabilir mi?
Motosikletin egzoz dumani siyah çikarsa muhtemel ariza neresindedir
a)Motor isisi artmistir
b)Motor yagi kirlenmistir
c)Karisim orani bozulmustur
d)Motor yagi kalinlasmistir
silindirik hareket mi harbi iyimiş
egsozlu soru bu olabilir mi?
Motosikletin egzoz dumani siyah çikarsa muhtemel ariza neresindedir
a)Motor isisi artmistir
b)Motor yagi kirlenmistir
c)Karisim orani bozulmustur
d)Motor yagi kalinlasmistir
pek zor diildi sorular geçen senenin soruları arkadaşlar bence bunlar hekaye. motorun kitapçığına her gün bak ordaki bakım şeylerini uygula orda var zaten herşey. gerisi çok mühim değil. sınavı geççek kadar bilsen yeter.
allah zihin açıklığı versin unatma sakın motoru ehliyet değil sen kullanacaksın
arkadaşlar 18 nisanda yapılmış olan sınav 4 mayıs günü açıklanası gerekiyordu. fakat saat kaç oldu hala açıklanmadı. kesin sorun felan vardır...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
milli egitimin sitesinde sinav takviminde 4 mayis diyor. Bu saate kadar aciklamalari gerekiyordu. Bi isi de duzgun yapsinlar ya...
hayırlısıyla alırsın, kafana takma, aldıktan sonrada ehlıyet soran belkı olmayacaktır
http://www.ehliyetsinavsonuclari.com..._sonuclari.htm
burdan ama daha acıklanmadıgı için 14şubattaki sınav sonuçları var
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
direksiyon sınavı bu önümüzdeki cmtesi-pazar mıydı?
yönetimin değişmesiyle mi alakası vardır acaba bende bekliyorum açıklanması lazımdı bugun :(
Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)
evet cumartesi pazar. ama şu sonuçları açıklasa milli eğitim herşey netleşecek. bunlar iyicene boşladılar aa olmz böyle
motorsiklet için direksiyon sınavı bu hafta sonu değil galiba 16-17 mayıs die yazı asmıslar benim kursa bu hafta sonu arabaların yapcaklarmıs
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
cidden her şey muamma olmuş. yani internette 9-10 dio şeyde 17-18 dio kursta işte bu ne ayak bişi böle zaten sonuçlarda açıklanmadı.
sonuçlar genelde çrş günleri açıklanıyor..girdigim çoğu sınav çarşamba günü açıklanmıştır..artık şans mı bilemem..
ya nerede bu sonuçlar MEB İ aradım telefonlar bugün saat 5 de sitede açıklanacak dedi saat 11 oldu ama hala bi b.k yok.....
şans mıdır nedir M.E. bakanı değişti tamda zamanında...
20
sınav sonuçları açıklandı..95 almışım
silindirik hareket sorusunu sallamıştım bir tek o yanlış geldi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)