Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Ruhsat İşlemi ve Kask

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR 600 F di satıldı
    yeni bir sigorta olmadan emniyette işini yaptıramassın onun için ilk önce bir sigortacıya git noter satısınla ve ruhsatınla beraber sigortanı yaptır ek-1 belgesi denen birşey var 10 ytl alıyorlar ama sigorta yaptırdığın yerden alırsan bu ek-1 belgesini ücret almayabilirler. sonra direk plakanın bağlı olduğu emniyet müdürlüğüne gidiyorsun 1 ruhsatın 1 tarafı değişirse 35 ytl birde tescil parası gibi birşey ödüyorsun oda 30 ytl galiba zaten polis senden alıyor ruhsatını 2 gün sonra gel al diyorlar yani bukadar basit bir işlem için trafik takipcisine ekstra ücret ve gidip notere kefalet vermene gerek yok cok basit bir işlem en fazla yarım gününü alır şimdiden kolay gelsin
    ::tutkuy::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Artık Yok
    Pardon hayırlı olsun...Bundan yaklaşık 2 ay önce ben yaptırdım muameleciye 250 ytl'ye+ noter vekaleti.Ama benim plakalarda değişmişti(Araba satın almıştım)200 ytl normal çünkü zam geldi ruhsata felan...
    Rüzgarı Ruhunda Hisset, Ama Dikkati ve Korunmayı da Unutma!!!::stretche

Motosikleti
    CBR 600 F di satıldı
    Alıntı arasad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kaskı aldım arkadaşlar nasıl? (Gayet güzel bana göre sevdim acaba sağlam mı?)

http://www.motomaxonlineshop.com/mai...ID=0&cat_ID=72

Bide cuma günü ruhsat işlemi için emniyete gidicem ama bostancı tarafında oturuyorum.. Ve motor İst/Kadıköy e kayıtlı hangi emniyete gidebilirim bostancıdaki(bağdat caddesinin başındaki) olur mu??

.
    zaten orada yapılıyor tescil işlemleri
    ::tutkuy::

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    dewlet daıresınde derken neresi oluyor burası deftardar? ya bende ruhsata yazılmış borç vsvs varmı öğrenmek istiyorum yaa

Motosikleti
    Beverly 500
    Alıntı arasad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kaskı aldım arkadaşlar nasıl? (Gayet güzel bana göre sevdim acaba sağlam mı?)

http://www.motomaxonlineshop.com/mai...ID=0&cat_ID=72

Bide cuma günü ruhsat işlemi için emniyete gidicem ama bostancı tarafında oturuyorum.. Ve motor İst/Kadıköy e kayıtlı hangi emniyete gidebilirim bostancıdaki(bağdat caddesinin başındaki) olur mu??

.
    Kadıköy Trafik Şube Müdürlüğü, Bağdat Caddesi üstünde Bostancı dadır. Giriş kapısı, karakolun yan binasında 1 kattadır.
    Ayağa kalkmadan boyunu ölçemezsin.

mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    Ben ls 2 nin 100 tl lik modelini kullanıyorum.Fiyat performans olarak gayet iyi derim. Sağlam bir duruşu ver. kafana uygun bir büyüklükte alırsan kendini güvenli hissedebilirsin.

Motosikleti
    Beverly 500
    Alıntı mevlutgs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dewlet daıresınde derken neresi oluyor burası deftardar? ya bende ruhsata yazılmış borç vsvs varmı öğrenmek istiyorum yaa
    Motorlu taşıtlar vergi dairesinden öğrenebilirsin.
    Ayağa kalkmadan boyunu ölçemezsin.

Motosikleti
    Tgb 425 Atv
    Alıntı muyi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni bir sigorta olmadan emniyette işini yaptıramassın onun için ilk önce bir sigortacıya git noter satısınla ve ruhsatınla beraber sigortanı yaptır ek-1 belgesi denen birşey var 10 ytl alıyorlar ama sigorta yaptırdığın yerden alırsan bu ek-1 belgesini ücret almayabilirler. sonra direk plakanın bağlı olduğu emniyet müdürlüğüne gidiyorsun 1 ruhsatın 1 tarafı değişirse 35 ytl birde tescil parası gibi birşey ödüyorsun oda 30 ytl galiba zaten polis senden alıyor ruhsatını 2 gün sonra gel al diyorlar yani bukadar basit bir işlem için trafik takipcisine ekstra ücret ve gidip notere kefalet vermene gerek yok cok basit bir işlem en fazla yarım gününü alır şimdiden kolay gelsin
    Böyle bi cevap bekliyordum saolun ve diğer arkadaşlar sizlerde.. Yarın o zaman sigortayı yaptırıyım.

23 Nisan olduğundan yarın açık mıdır ?

.

Motosikleti
    Artık Yok
    kapalıdır resmi tatil...
    Rüzgarı Ruhunda Hisset, Ama Dikkati ve Korunmayı da Unutma!!!::stretche

Motosikleti
    Tgb 425 Atv
    Hadi ya neyse cuma sabahtan hallederim o zaman..

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    zaten noter satışından sonra eski sigorta 10 gün geçerli durumda .
    21 nisan da noter satışı yaptım. sigortacı söyledi 10 gün eskisi geçerli diye. ben yinede yaptırdım 2007 cbf 150 35 lira tutuyor. yanlız aklıma bir şey takıldı vizesi geçik mi motorun? eğer geçikse trafik te işlemlerden önce vizeyi istior. benim arabada öyle olmuştu. ruhsat içinde 30 gün süren var
    ben 21 nisan da noter satışı yaptım 21 mayısa kadar sürem var. ama bu süreyi aşarsan 130 lira civarında bir ceza yazıyorlar. arkadaşların dediği gibi bağlı oldugu şubeye gidersen tek yaprak değişior buda ekonomik oluyor. istanbulu bilmiyorum ama izmirde başka şubeye gidersen plaka da değişiyor. + plaka masrafında oluyor. zaten noter satışında yazıo orda bağlı oldugu şubeye kaydedilecek yazıyorsa zaten noterde de 30 lira ucuz ödemişsin demektir.
    mesela ben noter de 167 lira verdim başka şube de ne olur dedim 197 dediler.

bi arkadaş da vergi borcunu sormuştu:
    taşıtlar gov tr den aracın tescil tarihi ile plakasını girerek hem ceza durumuna hemde vergi durumuna bakılıyor. hatta kredi kartı ile ödeme bile yapılıyor. ben vergilerimi bankaya gitmeden ve kredi kartımla 1 ay daha sonra ödüyerek yapıyorum
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)