şanssız sabah ve motodayanışma..
Reklamlar
-
B.çekmecedeki evimden ikitellide bulunan işyerine sakin sakin giderken k.çekmece köprüsünü geçince debriyaj telim kopu verdi. zaten benim bir işim rast gimez..
Sağolsun bir motorcu arkadaş hemen duruverdi. derdimi anlattım bine ne olsun çantasında tel çuıkardı :D ben şok. takım alet edevat getirdi ben telle uraşırken fakat benim eski telin ikitarafı kurşunlu olduğu için teli değerlendiremedik. bu arada arkadaş yanımdan ayrıldı. ben o tantana esnasında ne adını ne sanını ne plakasını hiç bişeyini alamadım..
TAbi bir servise ulaşmam lazım ama cepte para yok, telefonun şarjı az. Bir arkadaşımın bana tavsiye ettiği ustaya ulaştım ama zar zor. USta gteldi meğerse tel değil komple içi dışı kaideleri bir değiştiriliyormuş.
Ellerine sağlık usta 30 ytl ye yerinde halletti bende işe geldim işlerimi yerine koydum ve bu esajı yazıyorum.
Öncelikle bu arkadaş forumdaysa bana ulaşırsa sevinirim kendisine teşekkür etmek ve telini geri iade etmek istiyorum.
Böyle bir olayın türkiyenin herhangi bir yerinde veya bir gezi sırasında tek başıma gelmesini düşünmiyorum ve diyorum ki;
Güzel ülkemizin her ucudan arkadaşlarımız burada gönül birliği yaptığına göre bir topic oluşturalım ve bölge, bölge il, il semt semt tamirci telefonlarının olduğu bir liste oluşturalım. Biz yolda kalmış olsak bile telefonda bir arkadaşımız internet başından bu numaraya kolayca ulaşabilir veya bir çıktısını yanımızda bulundurarak bir çok şeyi kolaylaştrmış oluruz..
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
Reklamlar
-
geçmiş olsun ... olagan şeyler bunlar .. ama dayanışma herzaman motorcuların yapması gereken bir durum.. büyük küçük ayırd etmeden .. kıyıda kenarda köşede kalmış yardım bekleyen motorcuları hiç es geçmedim .. unutmayın ki ayunı durum sizinde başınıza gelebilir..
bu arada .. debriyaj teli kopmalarında .. debriyaj kullanmadan motosikleti istediginiz yere götürebilirsiniz.. aklınızda bulunsun .. boşu boşuna motoru taaa servise yada en yakın ustaya kadar itmeyin (:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
-
jesse adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun ... olagan şeyler bunlar .. ama dayanışma herzaman motorcuların yapması gereken bir durum.. büyük küçük ayırd etmeden .. kıyıda kenarda köşede kalmış yardım bekleyen motorcuları hiç es geçmedim .. unutmayın ki ayunı durum sizinde başınıza gelebilir..
bu arada .. debriyaj teli kopmalarında .. debriyaj kullanmadan motosikleti istediginiz yere götürebilirsiniz.. aklınızda bulunsun .. boşu boşuna motoru taaa servise yada en yakın ustaya kadar itmeyin (:
Evet malum trafik saati yoğunlukta vardı vitesim düşüktü servise kadar atabilirdim kendimi acemiliğe geldi ...
TUNARIDE adlı üyeden alıntı
gecmis olsun
teşekkür ederim.
-
Geçmiş olsun...Bir daha tekrarlanmaz bu olay inşallah.Motorcunun halinden motorcu anlıyor.
-
geçmiş olsun aynı olay siteden aparat nikli arkadaşımızın başına geldi tarabyada kaldı taksimden ona tel götürdüm helal olsun
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
-
Moderatör
Selam debriyajını hallettin demek sağ salim işine gelebildiğin için sevindim.kim olsa aynı şeyi yapar.Tel sende kalabilir sorun değil ama yanında takım çantası bulundursan iyi olur.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
jesse adlı üyeden alıntı
kazo naber
-
teror adlı üyeden alıntı
Selam debriyajını hallettin demek sağ salim işine gelebildiğin için sevindim.kim olsa aynı şeyi yapar.Tel sende kalabilir sorun değil ama yanında takım çantası bulundursan iyi olur.
..........................
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
Geçmiş olsun, Bende Büyükçekmeceden Gayrettepeye gidiyorum ama seni görmedim.?
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
-
Geçmiş olsun...Yardımcı olan arkadaşı da, davranışından dolayı tebrik ederim.
-
kazurat adlı üyeden alıntı
Güzel ülkemizin her ucudan arkadaşlarımız burada gönül birliği yaptığına göre bir topic oluşturalım ve bölge, bölge il, il semt semt tamirci telefonlarının olduğu bir liste oluşturalım. Biz yolda kalmış olsak bile telefonda bir arkadaşımız internet başından bu numaraya kolayca ulaşabilir veya bir çıktısını yanımızda bulundurarak bir çok şeyi kolaylaştrmış oluruz..
evet bu fikir çok güzel..destekliyorum
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
teror adlı üyeden alıntı
Arkadaş adına bende teşekkür ederim neden dersen Henüz motorum yok ama olunca böyle bir durumda kalınca yalnız kalmıycağımı bilmek böyle insanların var olduğunu görmek sevindiriyor beni.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
-
teror adlı üyeden alıntı
Waay usta tekrar teşekkür ederim. Komple düzeneği değiştirdikleri için bu tel bende kaldı. en azından sana göndereyim ki hakkıyla kullanabilesin. olmadı bir organizasyonda elden verebilirim.
Evet takım çantası farz oldu artık. benim motorda top case gibi kullanışlı çanta olmadığı için şanssızım.
Hayır takımı taklavatı bırakın vida civata hernevi sigorta çok etkilendim vallahi
Ozcan adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, Bende Büyükçekmeceden Gayrettepeye gidiyorum ama seni görmedim.?
Sabah 08:45 gibi oldu saat 10:30 a kadar oradaydım.
GKN adlı üyeden alıntı
kazo naber
saol naber pm attım
-
Moderatör
önemli değil..aslında motor benim eski motor çok sevdiğim bir arakadaşa sattım ihtiaycım oldu sağolsun işimi göreyim diye verdi benim eski canavarı.Aslında vites atmadan gidebilirsin diyecektim ama tecrübeni tam olarak bilemediğim için bişey diyemedim başına bişey gelebilir diye korktum açıkçası.Tel mühim değil sende dursun ihtiyacı olan çıkarsa verirsin
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
-
sen de vakti geldiğinde bir başkasına yardım edersin, elinden bir şey gelmezse arkadaşlığınla yardım etmeye çalışırsın
-
işte olay budur,motorize dayanışması halen topkasemde yedek debriyaj halatım ve tk larım mevcut nolur nolmaz,
terör yürekten teşekkürler
-
BENDE BIR ARA BIR ARKADAŞA BENZIN VERMİŞTİM:d:D
yardımlar karşılıklıdır,
yardım edene yardımcı illaki çıkar...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Süper Moderatör (BBRR)
Biz site olarak Ergin"i (terör) bu iş için görevlendirdik zaten .. tüm gün otobanda dolaşıp yolda kalanlara yardım ediyo..
Ergin yuh diyom çantada pense olur tornavida olur ..debriyaj teli çıkıyo ya ... daha ne diyim .. varsan baksan DOT4 yağ da vardır .. hani bazıları hidrolik debriyajya
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)