İşte motosiklet kardeşliği.
Birimiz yolda giderken çok acil bir işimizde yoksa yolda kalan motosikletli arkadaşımıza muhakkak yardımcı olmalıyız ve öyle olmuş.
Bravo terora
İşte motosiklet kardeşliği.
Birimiz yolda giderken çok acil bir işimizde yoksa yolda kalan motosikletli arkadaşımıza muhakkak yardımcı olmalıyız ve öyle olmuş.
Bravo terora
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
motosiklet kardeşliğine destek...
bu arada debriyaj teli kopmalarında nasıl kullanacagız açarsanız sevinirim.
Debriyaj teli kopması çok zayıf ihtimal ama benimde kopmuştu sabahın 8.de motoru devrinde kullandığın zaman debriyajsızda viteslere geçiyor tek sorun rampadaki duruşlarda oluyo o sıkışık saatte kolay olmadı ama servise kadar gittim tabi azami bi dikkatle
WwW.MoToSiKLeT.NeT
Arkadaşlar bu olması gereken ama dediğim gibi motosiklet benim değil Artık sahibi başka.çok sevdiğim bir dostum sağolsun rica ettim verdi motorunu işimi göreyim diye.Takım taklavatta onun ben sadece elçiyim.Site üyelerimizden mgu nun motor ve talkım taklavat.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
geçmiş olsun.. valla çin kullanıcısı olarak ben yanımda her zaman gaz teli ve debriyaj halatı bulunur..kopmadı hiç ama olsun,ne olur ne olmaz hesabı dağın başında yolda kalmakta var...
Walla metehan baba doru diyorsunda işte maddiyata bağlı e içişleri bakanınında onay vermesi lazım ödenek için
senin neyine yeni motor var senin heme evleniyorsun evlenmenini nekadar masraflı olduğunu tecrbe ettin otur oturduğun yere
Aslında evet koptuğu yerde kaldığı vitesle direk gidebilirdim ama şaşkınlığıma geldi.
Bunun gibi geçen sene bağcılarda kavşaktan dönerken vites kolu kırılmıştı :D
kavşaktan döndüğüm için 1 viteste idim ve tam değiştirecekken kopu verdi. debriyajdan elimi kaldırmadan çektim kenara parçayı aldım ve o vitesle dolanmaya başladım. Kaynak yapan bi kepenkçi buldum ona kaynattım :D
Motora biniyorsan elin biraz yatkın olacak. Ama bu ders oldu bana adam gibi bir takım çantası ve yedek malzeme şart... tabi birde servis listesi.
Counter Strike'cilar buraya
www(dot)dostsunucu(dot)com
Geçmiş olsun arkadaş
Sanada helal olsun teror,
olay budur arkadaşlar
O teli 2 tl' ye almıştım arkadaşlar önemli değil kazurat arkadaş sende kalabilir.
Bu arada herkeze ders olması dileği ile
arkadaşım gecmiş olsun ben stedekılerın adreslerın alayım da o bolgelerde dolaşayım :MGU VE TEROR arkadaşlarımızıda tebrık ederım bunlar görmek ve duymak ıstedıklerımız işte güzel yurdumun güzel motor severleri görün ey arac sürücüleri
gecmis olsun
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
böle dayanışmaları gördükçe insan daha bi rahat çıkıyor yola yalnız olmadığını bilmek çok güzel... Tebrikler ve teşekkürler arkadaşlar
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Helal olsun motorcu dayanışması
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)