ben once aldim sonra baslik actim
motor alacak param yok, almayı düşündüm motara karar veremedim o yüzden hayalinide kuramıyorum, saten başlangıç motorları ile yazılan çogu yazıyı okudum ve sordum eyer açarsam 2 ay sonra ankara da eğitim veren kurslar için açarım o siteyi bir kere araştırdım honda ve ulusal motara filan telefonla arayıp sordum, bişey paylaşma istiyorum sitenin arama kısmı çok iyi değil bir motor modeli yazıyorsun adınla alakası olmayan başlıklar geliyor.
ben baslık attım ve aldım ınanmansanız bakın
http://www.motosiklet.net/forum/tani...bici_52-a.html
fazla soze gerek yok
birde boyum şu kilom şu şu kadar param var ne alayım? sorusu var
hep içimdem demişimdir eşek al
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
Ben önce motorumu aldım sonra alayım mı diye başlık açtım.
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
Ben siteye üye olmadan scooterimi aldım sonra üye oldum.
Burada gerçekten konu açıpta bir daha sözünü etmeyen çok üye var aramızda hatta özelden model hakkında türlü sorular sorup gidip tamamen farklı modeller alanda var.
Eh tabi herkes özgürdür kim neyi isterse onu satın alır.
ßende Aldım :D
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
Ben İnnova 125 i diye söz verdim ,tutmadım sözümü gittim Cgl 125 aldım ama aklım hala bu ayın sonunda çıkacak İnnova'da kaldı
O da bişi mi? asıl bomba bende..
sahip olduğum tüm motosikletleri ailem benim değil sanıyorlardı ilk başlarda. ilk zamanlar derken ilk 1 yıl felan
Motorumu alalı 1 seneyi biraz geçti. 2 sene boyunca bilgisayar ekranında bir o bana bir ben ona baktık durduk Ama 2003 sonundan beri belliydi hangi motoru alacağım
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
ben tekbaşıma %kaçım bilmiyorum ama halaa beklemedeyim
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)