Ben aldım mesala başlık açmadan.
Zaten araştırmayı bilen insan hangi motoru alıyım diye kolay kolay başlık açmaz.Kendi araştırır bulur ve alır ama motordan anlamayan açması normaldir.Birde araştrmadan açanlar var onlar gereksiz işte.
Ben aldım mesala başlık açmadan.
Zaten araştırmayı bilen insan hangi motoru alıyım diye kolay kolay başlık açmaz.Kendi araştırır bulur ve alır ama motordan anlamayan açması normaldir.Birde araştrmadan açanlar var onlar gereksiz işte.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
bende yeni bi makina alacaktım yalan oldu tüm hayaller suya düştü
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Ben önce motor aldım, sonra siteye üye oldum
bu bir istisnamı acaba
dediğin doğru ama Bende alma niyetiyle Açmısdım ama Hayat Sartları yüzünden Şu an askıya aldım ve scooterden vazgeçip ,Chopper almayı bile düşündüm.Ayrıyetden Motor almasakda ehliyeti aldık oda bi başarıdır.
[B][I]birgün elbet hayabusa'ya sahip olacağım.[/I][/B]:queen:
Bende bir kaç konu açmıştım ama mutlu son ile bitmedi : alacağım kişi ile anlasamadık buradan olumlu cevap almıstım.
bu siteden motor tavsiyelerine uzun süre göz gezdirdim ve bayağı da faydalı oldu gibi. Ancak bende herhangi bir başlık açmadan, şehir içinde kullanmak için bir japon olmasa da (biraz da duygusal) benzeri bir "kanuni windy s" aldım sonunda. Sonra da siteye üye oldum.
ben dedim, alamadım, tu bana
http://www.motosiklet.net/forum/alma...ked-comet.html
[B][COLOR="DimGray"]join the dark side[/COLOR][/B] :bounce:
motor alacağım zaman yazıcam
inşallah
alıp başlık açanlardan kervanındanım güzel bişi her güzel bişi gibi motor almak için buraya başlık açanların kafası dahadamı karışıyo acaba
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
Mondial 150 ZAT başlığına yazdım, bilgilendim ve motoru aldım şahsen
3 Yıldır almayı düşünüyordum. 34 gün önce aldım. hemde 3 yıl önce almayı düşündüğüm motoru.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Bende siteye üye olmadan üç ay önce aldım..
buraya şunu alacağım diye yazmak aklıma bile gelmedi,ayıp mı ettik yani
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Eğer bu cumartesi sınavım olduğunu göz önünde bulundurursanız benim açtığım kıyaslama konularının boşa olmadığını anlarsınız ;)
Tekbir R1 No1 Denizli. .
benim üyeliğim 3 yıl olmadı.. Ama ben hala al(a)madım.
konuyu açan dostumuz sitem etmek için açmış..
ama öyle değil işte.. her zaman her şey istediğiniz gibi olmuyor.
arkadaşların eşi, sevgilisi, annesi veya babası karşı.. benim sülalem karşı çıkıyor.. "istanbul'da olmaz" diyor. istanbul dışına taşınınca karışmayacağı sözünü eşimden aldım...
ha üyeliğim müddetince neler mi yaptım?
forumda önce GV 250'ye yazıldım.. hatta abuk sorular da sordum.. sohbetlerde izlediğim sıkıntı nedeniyle soğudum.. Sonra 125 cc'lik SM'si ile ilgilendim.
arkadaşlar için çok önemli fark olan enduro, cruiser, SM vs vs benim için hala önemli değil. Önemli olan ruhumu gezdirecek 200-300 km yollarda da taşıyacak, şehir içinde de taşıyacak iki teker...
Sonra Kymco 2500 cc cruiser'e yakın durdum.
sonra düşündüm bana uygun olanı scooter.. Kymco agility city ile ilgilendim. o arada honda 150 psi çıktı. hala ona flörtüm sürüyor.
kabahatsa hala almadım.
ama aşkla forumu izlemeyi sürdürüyorum... 1.5 yıl sonrası için hayaller kurmayı da sürdürüyorum.
Bu arada çok ama çok şey öğrendim forumda... motorlar hakkında teknik bilgiler, pratik bilgiler, çeşitli hava durumlarında ve çeşitli tür motorlarda seyir bilgileri edindim.
öğrenmeye devam ediyorum.
şimdilik ve epey zaman daha klavye motorcusuyum. Kaskım odamda... Tam karşımda bakışıyoruz...
Motorsuzluğum devam ediyor hala...
Forumu izlemeye ve zaman zaman sohbetlere katılmaya da devam ediyorum hala...
Var mı itirazı olan?
bende alcam demeden aldım motorumu.:D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)