Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Kaza geçirdim

Motovento
    REKLAM ALANI
    RECOKARAP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan TVS Apacahe
    Ewet arkadaşlar hani derlerya verilmiş sadakan varmış,allahın sevgili kuluymuşsun v.s. die gerçekten çok ucuz yırttım desen yeridir.

12 Nisan Pazar Sabahı Sefaköyden çıktım Fatihe geliorum Bütün o korku yolu denilen E-5 otoyolunu full dikkat ile geçtim. Evime çok yakın bir nokta lan Vatan cd. Fatih adliyesi ışıklarında adliye tarafına geçmek için bekliyodum. Hatta kavşağa bir trafik ekibi ile birlikte girdik. Ekip o ışıkların olduğu kavşağa göreve gelmiş sanırım kaldırıma park etti. O sırada bize yeşil yandı şöle bi yola bakıp çıktım ki o anda kırmızı ışığı ihlal eden beyaz bir araç sağ taraftan şiddetle bana çarptı. Motor savruldu bende üzerinden uçtum tabii. Sonra ilk şoku atlatıp ayağa kalktığım da ilk işim sağımı solumu kontrol etmek oldu hiç bişeyim yoktu şaşkındım. Öyle bi çarptıkı yara almamam mucize gibiydi. O sırada bana çarpan beyaz araç durmamış ve ekibinde hemen yanımda olmasına ve hatta kırmızı ışıkta geçmesine rağmen kaçmıştı.

Polis ekibi hemen fırlayıp aracı takibe gitti. O sırada diğer bir memur arkadaşın yardımı ile motoru yol kenarına aldık polisin deyimile bana çarpan araç beyaz bir kamyonet tarzı ticari araçmış. Bn beyaz olduğunun dışında hiç bi detayı göremedim çünkü çok süratlıydi.

Motorun sağına soluna baktım sağ dikiz aynası ve sinyal kırılmış. Koruma demiri yamulmuş ve ezilmiş. Gidon topuzu aşınmış yamulmuş ve gidonda biraz yamulmuştu. Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki benim burnum bile kanamadı.

10-15 dk sonra takibe giden ekip ilgili aracı bulamadıklarını bağcılara kadar gittiklerini felan sölediler. Bişeyin yok bak ne güzel sevinmelisin dediler. Tam yanımdan uzaklaşıolarken kendilerinden braz önce gerçekleşen kazayla ilgili bir tutanak temin ettim ama böle bi tutanak verme yetkilerinin olmadıklarını karakola müracaat etmem gerektiğini sölediller. Bende teşekkür edip ekibin plaka nuarasını kaydettim.

Olayın olduğu noktayı açık gören bir mobese ve aynı zamanda birde Eds kamerası mevcut. Pazar erken saat olduğu içi trafiktekiler hariç maalesef şahit yoktu. Uykusuzdum ve eve gidip yattım. Akşam üzeri uyandığımda sol ayak bileğim çok ağrıyodu ve şişmişti. Sanırım anında bileğimi incittiği fark etmedim. Sonra hastaneye giderek tedavi oldum. Bileğim incinmiş Durumu anlatarak birde adli sağlık raporu aldım. Ordan karakola giderek şikayette bulundum. Mobese ve Eds kameralarının nuaralarını çğrenerek görüntü talep edeceklerini sölediler. Ertesi gün bide savcılıa suç duyurusunda buundum. Şimdi Mobese ve Eds kamera kayıtlarını bekliorum. Eğer ora olan kazada ciddi yaralansam yada allah göstermesin ölsem bu şerefsizin nasıl vicdan rahat edecekti. Durumun peşindeyim ve sorumlu kişnin cezalandırılması için elimden geleni yapıcam.

Şimdi şunu sölemek istiyorum. Belki çok klasik olacak ama, o kazada kask ve eldivenim olmasa şimdi herşey çok daha kötü olacaktı. Veyahur yola 30 sn daha girmiş olsam o araç bana bodoslama çarpsa ben belki şuan bu satırları yazamıyor olacaktım. Korumalarmızı eksik etmeyelim dostlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    vay be çarp birde kaç Allahdan korkmazlar...geçmiş olsun biraderim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    keeway superlight 150
    abi geçmiş olsun ya Allah korumuş. inş bulunur şerefsiz adiler

jesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ''00 ZX-12R..00 cb1100,, "16 integra 750
    geçmiş olsun dostum... trafikte çok dikatli olmak şart... yeşil mavi kırmızı fark eetmiyo .. öküz gene bildigin öküz.. tekrar geçmiş olsn
    bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
    Drift Religion

RECOKARAP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan TVS Apacahe
    allah razı olsun sapolun. İnşallah bulucaz adi şerefsizi. Bu arada mete han abi tekrar hoşgeldin bi süredir forumu çok sıkı takip edemiorum. Yeni gördüm seni

emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    Geçmiş olsun bu kaza senin en büyük ve son kazan olur inşallah ..
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

geçmiş olsun ucuz atlatmışsın

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Geçmiş olsun şans yanında imiş va kaza sonrası adli olarak işin peşini bırakmaman
    takdire şayen yapılması gerekenleri yapıyosun umarım kaçan karaktersizi bulurlar ve
    cezasını çeker.Tekrar geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşir motoru da toplarsın aramıza dönersin.

Motosikleti
    tvs apache
    geçmiş olsun, magandalar malesef her yerde. eğitimsiz bir ülkede yaşadığını unutma. çok ama çok dikkat lazım motor kullanmak için. bir şans :)

Motosikleti
    Bmw F650
    Cok gecmis olsun Allah korumus walla

Kanlari bozuk bunlarin serefsizler ne olucak...

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş Olsun Demekten Başka Elimiziden Bir şey Gelmiyor.allah Tekrarlatmasın

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    geçmiş olsun abi.İnşallah çabalarının da sonucunu alırsın akıllansın adi herifler.

by_001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5 cbr 929
    geçmiş olsun..allah beterinden saklasın..mobeseden bişiy çıkcagını sanmıyorum

ama inşallah yardımcı olurlar..
    kawasaki er5 yamaha xjr 1300

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    geçmiş olsun ya Allah korumuş..
    olayın sonuna kadar gitmekte fayda var
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    abi geçmiş olsun ya Allah korumuş. inş bulunur şerefsiz adiler
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Ozcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PEUGEOT SATELIS 250
    Geçmiş olsun, polislerin günahını almamak lazım ama bir kamyoneti nasıl yakalıyamaz anlayamadım ?

Allah beterinden saklasın, ucuz atlatmışsın.
    MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    aman abi ya ışıga fln güvenilirmi kırmızımı dinler arabalar ya densizin biri öle çıkıverir iyiki sana birşey olmamış.olayın peşini takip etmenede sevindim inşallah son kazan olur tekrarını yaşamazsın.bazı kask takmayan arkadaşları yollarda görüyorum onlar hala neye güvenerek o şekilde geziyolar anlamıyorum

Motosikleti
    xx 12999,9rr cadı süpürgesi :P
    çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
    [B]durmak yok... yola devam.....
    [/B]
    [COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]

geçmiş olsun kardeşim ucuz kurtulmuşsun valla allahtan sende bişey yok işallah o şerefsiz yakalanır

Motosikleti
    ÇELİK/CROWN 250
    Hem Vur Hem Kaç Deil ölmek O Halde Bırakıp Giidince Insanın Vijdanı Rahatsız Olur Bunlar şerefsiz Vijdansız çok Büyük Geçmiş Olsun
    rüzgara karşı durmadıysan onunla emessin motora binmediysen yaşıyorum diyemessin

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler