gecmıs olsun walla werılmıs sadakan warmıs
gecmıs olsun walla werılmıs sadakan warmıs
Rüzğarı_hissSet
Çok geçmiş olsun ...Tamam vurdun peki neden kaçiyorsun anlamak mümkün değil..Verilmiş sadakan varmış Allah bir daha göstermesin
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
kardeşim geçmiş olsun bir gelişme varmı.şeref yoksunu arkadaşı bulabildinmi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Büyük geçmiş olsun arkadaşım.Umarım sana vuran ş...sizi bulurlar cezasını keserler.
geçmiş olsun , ciddi yara almamana sevindim.
boş trafikte kamyoneti nasıl yakalayamazlar anlayamadım.
hayat güzeldir
son gelişme söyle. Savcılığın karakola gönderdiği mobese talep yazısının bir sureti ile ben bireysel olarak Fatih ilçe mobese amirliğine müracaat ettim.
Sağolsun memur arkadaşlar çok ilgilendiler. Fakat mobese kayıtlarına merkezden online olarak erişmek ne kadar uzun sürüyo bi bilseniz. 10 dakikalık bi kaydı bir buçuk saatte izleyebildim. Bide bölgedeki kameralar döner kamera olduğu için sürekli aynı noktayı izleyemiyoruz.
Umarım kaza anını görüntülemiştir. Aksi takdirde yapacak bişeyim kalmıyo.
İş yerimden izin alıp çok fazla bireysel olarak takip edemiyorum ama hayırlısı bakalım. Elimden geldiğince peşini bırakmıycam.
Sizi de bu topikten gelişmeler konusunda bilgilendiricem ki benzer olaylarda izlenecek bürokrasiyi bilelim.
Geçmiş olsun dileklerleriniz için çok teşekkür ederim. Allah hepimizi kaza ve belalardan uzak tutsun inşallah
ya nebilim Görünürlülük olsun diye Motorları fosfora mı boyatmalı ? yahu arkadaş arabaların motora çarpma bahaneleri genelde göremedim oluyor bunun önüne hukuken geçilmeli arkadaş nedir bu ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)