gecmıs olsun .. isin peşini bırakmamn cok ii olmus inş sonuca ulasırsın
gecmıs olsun .. isin peşini bırakmamn cok ii olmus inş sonuca ulasırsın
..................
kardeş çok büyük geçmiş olsun, gerçekten allahın sevgili kuluymuşsun. O şerefsizi bulurlarsa elinden geleni ardına koyma kardeş. Ve lütfen yeşil yanar yanmaz yola çıkmayın. ışıklarda motorlar en arkadan gelip en öne geçiyolar sonra yeşil yanar yanmaz vın. Bu çok sakat bi hareket, aman dikkat lütfen. Tekrar geçmiş olsun ...
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
Büyük geçmiş olsun.
Olayı takip etmen cok guzel umarım kısa zamanda sonuçlarnır.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Hocam geçmiş olsun olayın sonuna kadar devam etmen dileğiyle..
Ekiptede suç aramak lazım nasıl takip edip gözden kayubediyor ve arabada minibüs tarzı bişey hemde,Plakası da alınmadımı?
Ne biçim bir sistem var su turkıyede ya
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
tüm suc sadece o serefsizde degil zaten taa onu eğiten eğitim sisteminde ve bizim ceza hukumuzda
adam size çarpıp kaçabiliyorsa zaten vicdansız oldugu için oyle bi ızdırap cekmeyecektir
Şerefsiz çok bu memlekette arkadaşlar bu tarz olayları cok duyar olduk dıkkatsız suruculer lutfen bızde motorlu kısıler olarak yollardayız bıraz daha dıkkat gecmıs olsun kardesım
[B][I]DENGESİZ MOTORA BİNMEK ORGANLARINI BAĞIŞLAMAK DEMEKTİR...[/I][/B]
büyük geçmiş olsun.
savcılığa müracaat etmekle çok iyi yapmışsın. dediğin gibi kameralar görüntü aldıysa muhakkak tespit edilir.sana bişey olmaması sevindirici.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
geçmiş olsun ne adamlar varya
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun.
çok çok geçmiş olsun..ayrıca korumanın önemini vurguladığın için teşekkür ederim..
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
çok geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
çok geçmiş olsun kardeşim amn dikkat. gerçi trafiktede motor sürücülerine hiç saygı yok.
Çoook geçmiş olsun. Ayrıca peşini bırakmadığın için de tebrik ediyorum. Başka türlüsü onun yanına kar kalırdı. Ama şimdi yapabileceği yapmış durumdasın...
geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Bileğim şişti demişsin bot yok muydu ? Gerçi böyle bir kazayı sadece incinmiş bir bilekle atlatabilmen mucize gibi... Umarım kaçan şahs(!)ın plakası kameralar aracığıyla tespit edilir.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
geçmiş olsun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Çok büyük geçmiş olsun, Allah büyük kazalardan korusun, tekerin hep düz basar inşallah...
Ayağa kalkmadan boyunu ölçemezsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)