Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arkadaşlar Kask Alıcam Yardım :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha 09 YBR sonunda:)
    Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım motor aldığımla ilgili şimdi motoru aldığım Yamaha bayii bana kask hediye ediceini söyledi tabi bende kaliteli (yuksek guvenlikli) bi kask vericeini duşunmuyorum bu yuzden şimdi bende kendime kask almaya karar verdim kendime uygun bikaç kask buldum şimdi benım kafamı kurcalayan benım kafamın bedenini nasıl ölcucez? biraz buyuk bi kafam vardır o yuzden xl mı alsam ki ?
    [B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    ölçmüycen gidicen bakıcan begenicen kafana oturuyosa agazını rahat hareket ettirebilyosan yanaklarda az biraz sıkma olabilir ama kafa tasını sıkıcak şekilde olmasın ..

Motosikleti
    Bmw F650
    Kask ebadınızı, başınızın alın kısmını yatay olarak ölçerek bulabilirsiniz. Kaşınızın yaklaşık 1 cm üzerinden başlayıp, kulak üst hizasından başın arkasındaki çıkıntılı kısmın üzerinden ilerleyerek diğer kulağınızın üstünden başlangıç noktasına ulaşarak başınızın çevresini ölçebilirsiniz.

Kask ilk taktığınızda başınıza tam oturmalıdır. İçteki astarın zamanla %5 ila %10 oranında esneme yapacağı da göz önünde bulundurulmalıdır.

Başa tam oturmayan kask, kaza esnasında başınızı koruyamaz. Ölçüler santimetre olarak alınmalıdır.

XS 53/54

S 55/56

M 57/58

L 59/60

XL 61/62

2XL 63/64

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    kask almaya gittiğin yerde alıcağın kaskın markasının mezurosu ile ölçtür kafası.sağlama olarak biraz sıkması gerekir kaskın yanaklarında baskı hissetmelisin biraz.ki bir süre sonra rahatlıyacağını göz önünde bulundurursak ilk seferde biraz sıkı olması gayet uygun
    Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı exile adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ölçmüycen gidicen bakıcan begenicen kafana oturuyosa agazını rahat hareket ettirebilyosan yanaklarda az biraz sıkma olabilir ama kafa tasını sıkıcak şekilde olmasın ..
    Önerin için teşekkür ederim ama ben Ayvalıkta oturuyorum yani burdan gidip deniyerek aldığım kask yere düştüğünde kırılan kask oluca için ben internetten almayı planlamıştım genede saol

Alıntı canicellat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kask ebadınızı, başınızın alın kısmını yatay olarak ölçerek bulabilirsiniz. Kaşınızın yaklaşık 1 cm üzerinden başlayıp, kulak üst hizasından başın arkasındaki çıkıntılı kısmın üzerinden ilerleyerek diğer kulağınızın üstünden başlangıç noktasına ulaşarak başınızın çevresini ölçebilirsiniz.

Kask ilk taktığınızda başınıza tam oturmalıdır. İçteki astarın zamanla %5 ila %10 oranında esneme yapacağı da göz önünde bulundurulmalıdır.

Başa tam oturmayan kask, kaza esnasında başınızı koruyamaz. Ölçüler santimetre olarak alınmalıdır.

XS 53/54

S 55/56

M 57/58

L 59/60

XL 61/62

2XL 63/64
    Çok teşekkürederim bu ölçuler çok işime yarıca

Alıntı Marv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraz sıkması gerekir kaskın yanaklarında baskı hissetmelisin biraz.ki bir süre sonra rahatlıyacağını göz önünde bulundurursak ilk seferde biraz sıkı olması gayet uygun
    teşekkürler bunu göz önunde bulundurucam
    [B]Benim İçin Hayat [COLOR="Red"] 1[/COLOR].Raundda Stili Tanınır [COLOR="Red"]2[/COLOR]. Raundda Rekabet Edilir [COLOR="Red"] 3[/COLOR]. Raundda Nakavt Edilir.. [/B] ::deliir::

esp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er-5
    Bütçen ne kadar bilmiyorum ancak eğer 100-150 tl arasıysa lazer lz6 serisine bakabilirsin 135 tl'den satılıyorlar bu aralar
    ''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Lazer kullanıyorum cok memnunum...

İmkanın vaarsa ; Lazer Vertigo lara bak ; eğer imkanın azsa Lazer LZ6 lara bak ..
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

ugur92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    paraya baglı .. 150 var dersen lz6.. 200 var dersen nolan.. 300 var dersen laser vertigo yada yne nolanın degısık bi modeli öyle gider işte uzuatmayım nese
    ..................

reflexiv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben lazer vertigo stroke kullanıyordum ama renkli vizor 50-60 ytl olduğundan üstüne 70 lira daha koydum ls2 parlak siyah cartoon single kaskını renkli camıyla beraber aldım.ikisini de kullanıyorum..bence siyah vizorünü de al.ama onunda fiyatı markaya göre değişiyor.eğer sınırlı bütcen varsa biraz daha ucuz olanı renkli vizörlü al sonradan bidaha uğrasmazsın

Motosikleti
    yok
    En büyüğünden al büyüyünce de giyersin

Motosikleti
    Alıntı onuray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En büyüğünden al büyüyünce de giyersin
    Torunumda kullanır mı ?

teşekkürler arkadaşlar lazer LZ6 siparişi verdim sonuçta birkere alıncak bişey kaza yaptıktan sonra almanın bi anlamı yok o yuzden biraz paraya kıydım spariş verdim

hocam birisi bana siyah kask siyah vizor beraber bir kask onerebilirmi

reflexiv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ls2 cartoon single 130 ytl-lazer vertigo stroke 320 ytl.

tatlisert45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 400UG
    lazer lz6 katana kullanıyorum tavsiye ederim 135-140tl civarında.
    Hissettiğin gibi yaşa...

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    mrb, ben de almanya dan bi akrabama kask siparişi etmek istiyorum fakat kafama uygun olup olmaması olayını nasıl yapacaz ? bütün kasklarda boyutlar aynı mı ,yani burdaki medium kask, dünyanın herhangi bir yerinde ki medium kaskla aynı boyutta mı ? yorumlarınızı bekliyorum . tşk.
    If you want peace, prepare for war

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)