Arkadaşlar benım motorun jant şeritlerini çıkarmak istiyom fakat bir turlu cıkmıyor yarım yamalak oldugu ıcın ıcın hepsı sil baştan yapmak ıstıyorum jant şeritlerini nasıl cıkarabılırım.???
Arkadaşlar benım motorun jant şeritlerini çıkarmak istiyom fakat bir turlu cıkmıyor yarım yamalak oldugu ıcın ıcın hepsı sil baştan yapmak ıstıyorum jant şeritlerini nasıl cıkarabılırım.???
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
ben kendi motorumdan gaz yağı ile ovalaya ovalaya çıkardım. yazlız sıcak havada yaparsan daha iyi olur. yapışkanlar yumuşuyor çünki
DRİFT RELİGİON
artık o şerıtlerın yanında verılıyor o aletıde bırlıkte yanı,
bu arada gaz yağı şart değil,
depondan benzın çek biraz,
oda işini görecektır temızlemek için...
Kolay Gelsın...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Dostum gaz yağıyla uğraşma bence. Fön makinesi ile ısıt. Nasıl yumuşayıp da çıktığına şaşıracakın. Kalan izleri de Benzin veya en iyisi WD40 ile temizle. O aletler de beş para etmiyor bu arada. Benim şeritlerin yanında verdiler. Kendine hayrı yok. O aletle çektiğim şerit taş devrindeki bowling toplarına benzedi. En iyisi elle yapmak. Baş parmağınla jant kenarından destek alıp şeridi çek.
GOD SAVE THE TWO-STROKE! GOD SAVE THE GPR!
en pratik fön makinesi,bende şeritleri fön le çıkardım sıcagı görünce kaçıcak yer arıyorlar
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
arkadasım ben kusadasında oto yıkamacılık yapıyorum gecenlerde bende sıkıldım eskilerinden ve yıkama makinasının basınclı makinanın sıcak suyuyla iz kalmadan cıktı hemde ugrasmadan git bir yıkamacıya sıcak suyla yakından yıkat!
buda hataları tölere eden cihazda bunda var:
http://urun.gittigidiyor.com/Jant-SE...QQidZZ15957546
bak bide yenilerin fotosunu ekliyim:
bu foto gecen hafta yaptıgımız marmaris gezisinde cekildi tabi yolda biraz tozlanmıs ama belli yani:
buda gece boyle gorunur:
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
Şeritleri elle çekmek en güzeli ben jantların içine dışına elle çektim mükemmel oldu sadece gerdirmeden yapmak lazım ve sürekli kısa kısa çekin en fazla 10 dk sürüyor gece görünüş 10 numara.
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)