Abilerim Bana en fazla 150cc'lik bi scooter söylermisinizz lütfen ayrıca en fazla 2.100 ytl falan olması lazım lütfen Cok Lazım???
Abilerim Bana en fazla 150cc'lik bi scooter söylermisinizz lütfen ayrıca en fazla 2.100 ytl falan olması lazım lütfen Cok Lazım???
Çin düşünüyorsan Mondial in hemen hemen tüm 150 likleri dediğin miktar civarında..
istedigin tarzda bi sürü motor var şimdi herkez sana burda bi marka söyler kafan dahada karısır 2.el araçlarin satıldıgı sitelere yada bu sitede ki satılık motorlar kısmına bi göz at bence.
Barbaros İLKBAHAR
[COLOR="black"][COLOR="Red"]10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü [/COLOR][/COLOR]
:queen:RüzGaRı Hisset :queen:
Keeway ARN derim cok iyi bir motor performans olarak önden bakıldığında bişeye benzemio ama arkadan simetrik bir açı ile bakıldığında banada GP motorlarını andırıyor xD
Mondial 150 zc.
kanuni rokko yada mondial 150 zc
en iyisi pexma 150cc çok pratik seri
çin malı 150 cc scooter ların en kralı MONDİAL 151 RS dir bence..
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
Mondial 150zc ve Asya 150t1 i tek geçerim.
150zc.
kullanıyorum
ufak tefek problemleri var nede olsa çin malı ama güzel bence
sorunsuz bişe istiyosan honda activa, şekil istiyosan 150 zat. tabi 2.elleri için diyorum.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
mondial 125 zn
selam , ben 150 zat ımı yeni sattım , çok keyifli bir motor ve parça sıkıntısı çekmedim , sıfırı şuan 3046 tl , ikinci eli çok temizleri 1750 tl ye alabilirsin
kymco yada sym bak istersen birazzcık daha kaliteli mondial şaftta sorun çıkarıyo genellikle
2100 liraya 2. el bi vitesli motor bul derim çini napıcaksın ?? 2100 e aldıgın çin 5 ay sonra 3000 lirayı geçicek yaptıgın masraflarla
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)