Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kendimce Motosiklet Tasarımları

REKLAM ALANI
    RaceToTheMoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar merhaba. Yıllar sonra gene ben...
    ben moped versiyonları yaratmaya takmış durumdayım. Şimdi yeni bir race imitasyonu moped modeli ile karşınızdayım. Aslında kara kalem çizimler ekleyeğim ama pcye aktarmak sorun oldu şimdilik bunu ekliyorum karakalem tasarımları da ekleyeceğim.

3d hissi vermemesi normaldir 3d bir proglam ile tasarlanmadı.

bu da göstergeleri

Evet yorumlarınız benim için önemli bu sayede daha akla yatkın ve uygulanabilir ama aynı zamanda şık tasarımlar ortaya çıkabilir.
    KEEP ON CLUBBIN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emekkoray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bmwR1150gs & honda crf250l
    eline sağlık.. karakalemleride bekliyoruz.. onlar dahada keyiflidir eminim..
    bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    böyle bır konu var arastır ıstersen arastırmadan konu acmasak daah ıyı olucak hep orda herkez paylasıo bakmanı tavsıye ederım

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Pedalli racer biraz enteresan durmus.
    3D teknolojisini bir an once kesfetmenin faydali olacagina inaniyorum.
    Bir yerlerden baslamak lazim.
    Belki senin gibi hevesli gençler, bir gun gerçek bir Turk motosikleti yapmayi, ya da en azindan çizmeyi basarabilirler.
    Turkiye'de 50cc yaris tipi motosiklet sanirim yok.
    Bu nedenle asagiya fikir edinebilmen için bir kaç resim asiyorum.
    Bunlarin uzerinden gidersen, guzel seyler çikarabileceginden eminim.
    Kolay gelsin.

Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Tam Simson tarzı olmuş, kapmasınlar bunu

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben moped şasesi üzerine race imitasyonu bir makine üretmeye çalıştım. Sizin verdiğiniz düşük cc li supersport modellerin hepsinden haberdarım, ancak benim oluşturmaya çalıştığım konsept başka bişey. Yani motosiklet ile yeni tanışan ve bu tip makinelere özenen insanların bi derece de olsa duygularını tatmin edebilmesi, kendileri abuk sabuk makineler toplamalarındansa orjinal olarak race motorlara benzetilmiş küçük mopedlere binebilmesi hoş olurdu diye düşündüm...

Bunun touring, commuter, chopper imitasyonları da yapılabilir onları da ekleyeceğim yakın zamanda. Yine de yorumlarınızı bekliyorum benim için önemli.
    KEEP ON CLUBBIN

Motosikleti
    ZX-6 R 2010
    Elinize emeğinize sağlık,fakat herşeyden önce temel çizim teknikleri ve kuralları hakkında biraz araştırma yaparsanız daha sağlıklı sonuçlar alırsınız.İyi çalışmalar.

yakamoz_072002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 büyüdü 600 f oldu gerisi yalan OLDU
    yalnız mopet üzerindeki fazlalıklardan kurtulman lazım 2 teker 1 gövde 1 de mekanik aksam bunların üzerinde değişilkil yaparsan güzel olur nekadar az sürtünme o kadar hız
    [B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]

Ben de gençliğimi Demre Anadolu Lisesinde geçirmiş Kaş menşeli birisi olarak söylemek istediğini çok iyi anladım o başka bir tarz ben sıfır üretilebilir bir moped üretmeye çalışıyorum.
    KEEP ON CLUBBIN

yakamoz_072002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 büyüdü 600 f oldu gerisi yalan OLDU
    iyi işte o zaman bol şans geçenlerde kaştaydık bizde
    [B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]

Motosikleti
    Yeni motor alıcak :)
    yanlız göstergede bi sorun var gözünden kaçmış olsa gerek dostum yanlış anlama açığını aramıorum ama sağda fark açık saolda on off var iki dil iyi olmamış neyse paylaşım için teşekkürler ha bu arada arkadaşın biri demiş Türkiyede 50 cc racing tipi motor yk hayır arkadaşım var hatta bnm gördüğüm yamaha nın war 6500 tl lik

Alıntı ersel_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlız göstergede bi sorun var gözünden kaçmış olsa gerek dostum yanlış anlama açığını aramıorum ama sağda fark açık saolda on off var iki dil iyi olmamış neyse paylaşım için teşekkürler ha bu arada arkadaşın biri demiş Türkiyede 50 cc racing tipi motor yk hayır arkadaşım var hatta bnm gördüğüm yamaha nın war 6500 tl lik
    yok canım neden açığımı buluyorsun diye algılayayım ki tabi ki eleştireceksiniz. Ben amatörce birşeyler üretmeye çalıştım tabi eksiklikleri olacaktır. mesela lock un anahtar girişinin sağında on'dan sonra olması da saçma olmuş şimdi farkettim.

Yorumlarınızı bekliyorum yarın karakalem de koyacağım. sanırım onda daha başarılıyım
    KEEP ON CLUBBIN

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)