Canım Motorumu Kendi Ellerimle Ellere Verdim
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
vallahi bravoo umarım sattığın arkadaş kazasız belasız kullanır ve aldığın motor sana hayırlı uğurlu gelir..Tekrardan görüşmek dileğiyle saygılar..
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
-
hayirlisi olsun, yerine ne aliyorsun
-
Hayırlı olsun fotoğraflar herşeyi anlatıyor bunun yerine ne alıcaksın yeni motor?
-
Resimlerden anlaşıldığı kadarıyla motora yapılmadık eziyet bırakmamışsın. Sen ayrıldığına üzülüyorsun ama sanıyorum motor senden ayrıldığına memnun
-
Hayırlı olsun arkadaşım.. Yerine kim geliyor acaba ?
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
-
hep gene yamaha be abi gider tabi 4 sene tıklamadan.
Hem de yaptıklarına bakarsan cok cok iyi gitmiş. Gercekten bence de motor mutlu olmustur.
Ne alıcan inşallah?
-
biri gider biri gelir...yarın bi gün 600 cc lik bi motorla gezerken motorunu görürsen kesin kafanı başka yere çevirisin değişim hayatın yasasıdır.
Yamaha RX 115
[ ...::: OrGiNaL FoMoCo :::... ]
-
kardeş doğrusuda bu zaten kendi ellerinle vericen, mazallah başka eller girmesin araya.. Yeni ne geliyo ?
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
-
halilihsan
teşekkürler
frantıc
abi teşekkürler
tunarıde
teşekkürler
gbereket
sagolasın
kurubuz
teşekkürler o benimle çok mutly idi herşeyini biliyordum ya ben onun oda benim
philetoaster
sagolasın abi
ceyhun22
teşekkür ederim
stereo
teşekkürler
kral3
sorma zaten burası küçük yer sattım bir saat sonra çarşıda gördüm gittim oturdum üzerine son kez vedalaştım millet hayırdır diyo benim motorum diyorum halen sattığım arkadaş umarım iyi bakacak
hepiniz iyi dileklerinde ötürü çok teşekkürler büyük ihtimal tvs apache alıyorum pazarlık yapıldı bu hafta içinde olacak 4 senedir dükkanın çöpünü motorla 100m ileri dökmeye giden ben 2 saat dir yayanım herkez hehe nerde len motor diyor tabi etiket olmuştu motor bıraktım motoru dedim alınca yenisi süpriz olacak tekrar teşekkürler arkadaşlarım abilerim
sağlığa en zararlı şeyse yaşamak
ApAcHe istemdışı teker yapan tek motor:queen:
bws aşkı bitmerz 16000 km mazii unutulmaz nazilli 09
-
kazasız belasız binmek nasip olsunda gerisini boşver
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)