Geçmiş olsun arkadaş, bende Olcan'la İzmir dönüşü Çiğli'de 99 km ile girmiştim. İnsanın içine oturuyor, o kadar yol gittik yazın harcadığım benzinden fazla tuttu ceza..
Polis baktı herşeyimiz tam, efendi duruyoruz. 'Yazmak istemezdim ama radar cezasında yapacak birşeyimiz yok demişti'. Ayvalığa kadar olan diğer radarların yerlerini söyleyip dikkatli olun diye de ekledi fakat biz o kazıktan sonra 75 km geçmedik tabi.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
motosikletliler bir araya gelin? sesiniz çıksın?? yasayı değiştirsinler??
-hadi bir araya geldik
-sesimizi de çıkarttık diyelim
sonra???
yasa mı değişir yoksa biz biber gazı,boyalı+tazyilkli su mu yeriz
akabinde cop, göz altı vs. vs..
bence şaka yapmış o polis arkadaş
:bounce:-Esas problem gördüklerimiz değil göremediklerimiz-:bounce:
evet haklısın durunca bi manası kalmıyo , anladım nasıl olduğunu 600 luk makina almaya daha çoook uzun bi vakit var. Yakalansak paşa paşa ödiycez napalım.
Bir ara şu radar yakalama cihazlarından almayı düşündüm ama oda bayağı riskliymiş, yakalanınca 1220 lira mı ne? öyle bi ceza varmış tabii öyle olunca vazgeçtim almaktan
kardeş sen nerdensin gedizin ordaki trafikleri ii bilirim çok acımasızlardır bende uşak lıyım.........................
bir yediğin cezayı, 24 saat içinde ikinci kez yazamıyorlar diye biliorum :d
uzun yola çıkacak arkadşalar bi 300 lira falan fazladan para alın yanınıza :d
doya doya kuralları ihlal edin :p
şaka tabi... Trafikte Hata, Mal Olur Cana demiş atalarımız
17 KE 795
radardan kaçmak için kurşundan hızlı bir makinanız olması lazım görmediğimiz haberler diğil polis dur diyo adam devam ediyo sonra bamm!!! yani o yüzden böle şeylere pek kalkışmamak lazım. ya yakinininiz olucak yada ceza.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)