cezalar da cok agir hakikaten.
sen yine cbr 600f ile hız cezası yemişsin. ben izmir çıkışında 10 beygirlik ybr 125 ile aynı cezayı yedim. insan utanır ceza yazmaya.
polis bana hak veriyor. sen haklısın bu motorun 78 yapması ayıp olur. ama ben kanunun gerektirdiğini yapıyorum. birlik olup sesinizi yükseltin diyor.ama biz birlik olmayı bırak sen geçersin ben ekerim diye birbirimizle savaş ediyoruz.zaten azınlıktayız
ilk işim parayı yatırmak oldu 199 lira ödedim ama acısını çıkartıcam.
geçmiş olsun daha seftem yok radarın olduğu yerleri biliyorum basmıyorum sonra allah ne verdiyse
hocam çok geçmiş olsun benim scooterın bile plaka altta bence motorda en iyi plaka yeri alabiliyorsanız alta alın her şekilde en iyisi bazı durumlarda gerekiyor. bi kaç defa polis çevirmesinde plaka neden altta die de sormadılar yani polisler kuyruk altı plakaya bişi demiyolar.
ne duruyon arkadaş sende
biz şimdi uzun yolda scooter ile 90 ı geçsek cezamı yiycez
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
1. vites 80 km/h yapıyorsa ve bu motora trafik onayı veriliyorsa bunda bir deli saçması bir durum var.Napalım 77 km/h hızda 5. viteste mi gidelim yoksa 1. viteste mi
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
önceden bu uygulamalar sık değildi.. ama şimdi devletimizin paraya ihtiyacı var yukardan yazı geliyor tüm iller genelinde böyle.. polis memurarına günlük şu limitte ceza kesiceksin az keserse amirinden azar yiyor amirde bir üstünden böle böle yukarıı yanii yapacak bişi yok hamdolsun demekten başka
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bi ara denize gidiyoruz.bi an kendimi bi motosiklet grubu içinde buldum.
bi baktım 4 motordan 2 si tanıdık selamlaştık falan beraber gitmeye başladık.ibrem 95-100 arası gidiyordu.
bi arkadaşta hayabusa vardı sollam yapmak için biraz açtı gazı.ilerde çevirme var.
durduk.
hepimizin plakayı ve hızları okuyo.benimk 98.
diğerleride 95 civarı.
ama hayabusa 102...
100 e kadar idare ediyoruz dedi ve hayabusaya yazmıştı
Orgazma Dudak Büktürür
78 i aşmayın o zaman.. taki otobana çıkıncaya dek..
veya hız sınırını aşacaksak hiç olmazsa 200+ olsun da amorti etsin kendini bari değil mi (önce motor lazım )
[COLOR="Silver"]Hayat bir motordan diğerine geçip gidiyor.. sonu yok mu yoksa?[/COLOR]
kolayı var hemen bnm 150cc ile takas yapalım bi daha istesende giremessin =) şaka bi yana geçmiş olsun =)
Gezi dönüşü yağmura yakalanmıştık ve ne verdiyse kapattık.
Sivrihisara gelmeden ilerde çevirmenin olduğunu görünce radara girdiğimizi farkettik.
Tarlalardan,tepelerden sivrihisarın içinden arkasından çevirme yapılan noktayı geçip topukladık tekrar.
Radara girdiğinizi anladığınızda ceza yememek için bizim yaptığımızdan başka yapacağınız bir şey yoksa gidip paşa paşa cezayı yiyeceksiniz.
Yada radara girmeyeceksiniz.
Ama biz çok üşümüştük
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...cikamadik.html
Varsayalım 600-700 motorcu,motorları ile karayoluna çıkıp,yasal hız sınırları içerisinde 70 km ile seyahat etse ve bunların içerisinde 100 kadarı diğerlerini 71 km ile sollasa,diğer bir yüz motor ise diğerlerini 72 km ile sollasa vs vs vs .
Böylelikle sabah trafiğinde köprüden geçilse yeterince dikkat çekilmiş olur mu?
Unutmayın herşey yasalar dahilinde,idarecilerin dediği gibi.
Sonrasında ya tümden yollara motorla çıkmayı yasaklarlar (yerse)
Ya da oturup bu konuda bizim kadar kafa patlatırlar.
Hatta Taksime bile çıkmalı
ben bu plaka kıvırma işini tam anlamadım.
şimdi plakayı alta alıp o şekilde radardan 120 ile geçtik diyelim, ikinci çevirmede polis durdurup; radara yakalandın dese ve ceza yazmaya kalksa, ben nasıl yırtabilirim bu işten radar görüntülerini izlemek istesek ve orda plakanın okunmağını polise göstersek vs vs...
ben tam anlayamadım, bu işte tecrübeli birileri açıklarsa sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)