MOTO GP KATAR NTV - 22:50 (Canlı) - 12 Nisan 2009
Reklamlar
-
Admin
MOTO GP KATAR GP NTV - 22:50 (Canlı) - 12 Nisan 2009
MotoGP'de sezonun ilk yarışı olan Katar Grand Prix'si, Pazar gecesi 22:50'de NTV'den canlı olarak yayınlanacak.
2009 MotoGP sezonu bu yıl birçok yenilikle başlıyor. Küresel ekonomik krizin olumsuz yönde etkilediği spor organizasyonlarından biri olan MotoGP'de bu yıl masrafları azaltmak için bir dizi önlem alındı. Göze çarpan ilk değişiklik cuma günkü serbest antrenman seanslarının ikiden bire indirilmesi ve diğer seansların kısaltılması oldu.
Sıralama turlarıysa motor ömrünü uzatmak için artık 60 yerine 45 dakika üzerinden yapılacak. Ayrıca takımlar sezonun son 8 yarışında yalnızca beş motor kullanma hakkına sahip olacak.
2009 sezonunun öne çıkan bir diğer önemli değişikliğiyse önümüzdeki üç yıl boyunca tek bir lastik üreticisinin MotoGP'ye lastik sağlayacak olması. Michelin'ın sahneden çekilmesi üzerine artık Bridgestone Grand Prix pistlerinin tek hakimi olacak.
MotoGP'de sezon geçen yıl olduğu gibi yine gece yapılacak olan Katar Grand Prıx'siyle açılacak. Son 2 yıldır bu pistte kazanan Stoner, sezon öncesi yapılan testlerde en hızlı isim olarak dikkat çekti. Fakat sezona şampiyon unvanıyla başlayacak olan Rossi, 23 yaşındaki Avustralyalı sürücünün yine en büyük rakibi olacak.
Sıralama Turlarının Sonucu
1. Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team 1min 55.286 sec
2. Valentino Rossi ITA Fiat Yamaha Team 1min 55.759 sec
3. Jorge Lorenzo SPA Fiat Yamaha Team 1min 55.783 sec
4. Andrea Dovizioso ITA Repsol Honda Team 1min 55.977 sec
5. Loris Capirossi ITA Rizla Suzuki MotoGP 1min 56.149 sec
6. Colin Edwards USA Monster Yamaha Tech 3 1min 56.194 sec
7. Randy de Puniet FRA LCR Honda MotoGP 1min 56.358 sec
8. Chris Vermeulen AUS Rizla Suzuki MotoGP 1min 56.493 sec
9. Alex de Angelis RSM San Carlo Honda Gresini 1min 56.790 sec
10. Mika Kallio FIN Pramac Racing 1min 56.852 sec
11. Marco Melandri ITA Hayate Racing Team 1min 56.962 sec
12. Toni Elias SPA San Carlo Honda Gresini 1min 57.225 sec
13. James Toseland GBR Monster Yamaha Tech 3 1min 57.510 sec
14. Dani Pedrosa SPA Repsol Honda Team 1min 57.729 sec
15. Sete Gibernau SPA Grupo Francisco Hernando 1min 57.899 sec
16. Nicky Hayden USA Ducati Marlboro Team 1min 58.215 sec
17. Yuki Takahashi JPN Scot Racing Team MotoGP 1min 58.784 sec
18. Niccolo Canepa ITA Pramac Racing 1min 58.999 sec
Reklamlar
-
aaaaaaaaaa bu yarış bu akşammış bende haftaya pazar sanıyordum bu akşam eve erken gideriz artık
...ÖLÜM HAYALLERİ BEKLEMEZ...DEMİRKÖYLÜ...
-
bende izlemeye çalışıcam çok teşekkürler.
-
Bu paylaşımınızdan dolayı çok ama çok teşekkür ederim...
-
saatini bekliyorum
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
Teşekkürler Skullhunter hatırlatman için. Aklımdan tamamen çıkmış. Kaçmazzzz iyi seyirler herkese.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
rossi için şans diliyorum.. sezonun ilk yarışında bize güzel anlar yaşatır umarım.. ..yeni sezonumuz hayırlı olsun
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
eskisi gibi formula 1 in ve moto gp ninde zevki yok teknoloji ilerlemeye devam ederse dahada olmaz herhalde eskisi gibi denk makinelerde ama sürücü yetenekleri ile yarış izlemek nerde bayadır göremiyoruz
-
Admin
Sete Gibernau ve Valentino Rossi yarış öncesi tartışmışlardı. Bu yarışda beklenen kapışma galiba gerçekleşmeyecek.
2. Valentino Rossi
15. Sete Gibernau
Sete Gibernau adlı üyeden alıntı
“Valentino ya da diğerleriyle tekrar mücadele edebilecekmiyim bilmiyorum çünkü 2 sene ara verdim ancak temel olarak tekrar dönüp keyif almak istiyorum.”
-
-
yalan olur bu yarıs bu yagmurda herhalde..
true love..
Drift Religion
-
olur mu ya :D dağıtırım orayı iptal etsinler varya
-
İlk yarış yaa şuraya bak çölde yağmur yağıyor hey allahım yaa...
-
maşallah ne yagıyo
true love..
Drift Religion
-
Bekliyoruz, sağnak yağış berbat etti.
-
fena yarış olucak süper süppeeeeeeeeer
-
-
-
İzleyebileceğim tek moto gp yarışı olacak yakında çalışacağımdan dolayı, oda yalan olacak gibi.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler