Ben bir seneyi aşkındır 650 SA Abs'li modelini kullanıyorum.
Aldığımda 6.000 km'de idi, şu an 22.500'de (2007 model)
Şu ana kadar rutin bakımları dışında hiç bir masraf çıkartmadı.
Geçen yaz İzmir Çeşme'ye kadar gittim. Sıcak havada su soğutma olmadığı için sorun çıkarmı diye düşünüyordum. Bu yolculuk tüm teretdütlerimi yok etti.
Genel olarak motor gayet başarılı. Ben melez bir motor diyorum; yarı race gibi, yarı sport turing, yarı naket bir motor.
Karbüratörlü olması, çok yakıt tüketir gibi düşünülüyor ama uysal bir kullanımda çok da yakmıyor. Çok yüksek devirli ve çok hızlı kullanımda biraz yaktığı bir gerçek ama bu tür kullanımlarda bir çok motor fazla yakıt harcamıyor mu?
Benim en çok beğendiğim yanı ABS olması. Ben sakar bir sürücü olarak panik frenleme ile ön veya arka tekeri kilitleyip çok düştüm, Bandit'te ise daha siftahım yok, olmasınıda istemem
Suzuki'nin en başarılı motorlarından biri bence. Her ne hikmetse birçok ülkede çok tutulan bu model Türkiye'de pek rağbet görmüyor. Bu yüzden fiyatıda makul sevilerde. Bu tarz bir motor size uygunsa hiç tereddüt etmeyin alın derim. Fiyat ve performans oranı mükemmel.
Ben 1.90 boyunda ve 113 kiloyum ve iri bir Enduro motor istiyorum ama hala bu motorun verdiği zevki tatmayı bırakamadım