Cross'um Geldi çok Fena :) .....
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bir cruiser aşığı olarak transalpide seviyorum. Ama cross farklı bir zevktir. Dilerim istediğin crosu alır yolda gitmezsin
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
-
-
kim istemez ki crossla dağlarda bayırlarda sürmek,yamurda çamurda ıslanmak.
maddi imkanlar el verse bu motordan başka,birde cross çeksem altıma çok güzel olurdu.
arkadaşlar gel 1000 tlye sana cross alalım,düşme garantili dağlara çıkalım diyorlar ama 6 ay içinde zor gibi görünüyor.kısmet bakalım,belli olmaz heran biişeyler olabilir.
-
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.. Cross un tadına bakmışsın bugün bu yüzden cross a geçmiş bir çok motorcu gibi.. Başlayanın bırakması zordur , öyle değilse bile ilerde illaki garajına bir adet de cross motor dahil eder.. Cross tamamen özgürlüktür.. Üstün başın çamur olduktan sonra , o kurşunsuz benzinin doğayla karıştığı enfes havayı içine çektikten sonra , o tepeciklerden son sürat atlamanın tadına vardığında , tökezleyip yere düşünce içindeki cross aşkının daha da arttığına kendin bile inanamadığında , yağmur yağsa da çıkıp bir güzel üstümü başımı berbat etsem dediğinde anlayacaksın ki cross diğerlerinden çok farklı... En sonunda diyeceksin ki iyi ki cross a geçmişim..
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
-
yarın istanbuldamısın gelde cros gör hazerfende gönlündekı olsun
-
Kanuni Enduro200 modeli benim çok hoşuma gidiyor.Hemde ekonomik bi makina.Cros çok farklı bişey.Benim motor üzerinde pek bi deneyimim yok ama ufak of road tarzında bi atvem vardı.Gerekten sınırtanımaz bi alettir bu croslar.Zaten senin de dediğin gibi herhangi bi titizlik gerektiren bi durum yok çünkü yapılma sebepleri bu
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
-
Crossu bende sevmiyor değilim ama günlük kullanıma ve asfalt yola gelmiyor.Enduro tournig küçük sınıfta yok(Varedero 125 gibi).Yani uçurumlar var sınıflar arasında.Umarım alırsın güzel bir cross oturmazsın selenin üstüne
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
-
-
-
Hoşgeldin arkadaş,en güzeli dual makinalardır,asfaltta da toprakta da utandırmaz,çamurda ve ıslak asfaltta dikkat gerektirir.(herşeyin bir bedeli var.)
Arası yok ne yazık ki,ya arazide oynayacaksın(cross),ya da iki zeminde de sınırlı takılacaksın (enduro)
Enduro makinaya da full cross lastik takarsın ama yolda çabuk yersin o lastiği ve hiç tad vermez asfalt zeminde...
Şimdiden hayırlı olsun.
-
-
Deniz abi ne bu coşku tam aranıza katıldım derken sen tarz değiştiriyorsun olmadı ki şimdi Hadi bakalım her şey hayırlısı.
-
crossun geldıyse wc ye gıt pouahahahha
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
-
morveotesi adlı üyeden alıntı
??????????????????????????????????????
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
halilihsan adlı üyeden alıntı
Deniz abi ne bu coşku tam aranıza katıldım derken sen tarz değiştiriyorsun olmadı ki şimdi
Hadi bakalım her şey hayırlısı.
cruiser i satmıcam o durucak cross aşkı 2 ci alternatif ama bambaşka bi zevk ..
DOSTUM SEN BENCE Bİ GİT ELİNİ YUZUNU YIKA.....
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
-
..
DETAYİN adlı üyeden alıntı
cruiser i satmıcam o durucak cross aşkı 2 ci alternatif ama bambaşka bi zevk ..
DOSTUM SEN BENCE Bİ GİT ELİNİ YUZUNU YIKA.....
SENİN YAZDIGIN KONUYA BÖLE CEVAP VERILIR MADEM ALAYA ALIYON KONUYU BENDE BÖLE ALIRIM
::gleam::Bugünü dünüme yarınıma değişir giderim
Zaten bu kafada değil seni, evi bile zor bulurum::cheeeeer::
-
SENİN YAZDIGIN KONUYA BÖLE CEVAP VERILIR MADEM ALAYA ALIYON KONUYU BENDE BÖLE ALIRIM
NE ALAKA sacmalıyorsun
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
! Lütfen Yorumlarımızı Dikkatli yazalım arkadaşım.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler