Hemşehrim sen biraz heyecanlı bir arkadaşa benziyorsun sakin ol.
Hemşehrim sen biraz heyecanlı bir arkadaşa benziyorsun sakin ol.
şimdiden hayırlı olsun.
arada vucut tarz degişikligi istiyor arada
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Tipik bir motorcu tabiatı işte.
Allah hepimizi ıslah etsin
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
dicek bişey yok diyer cevaplarıda okumadım ama yavaş yavaş doğru yolu buluyosun biraz daha tecrube ve endurocu olucan.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Hani nerde Crosun
SENİN NASIL ALDIĞINI BİLMEM O ARTIK ALMA YETENEĞİNE KALMIŞ NE DENLİ ANLIYABİLİYORSUN AMA BIRAK BARİ TOPİĞİN CILKINI ÇIKARMA SEN Bİ GİT MORDAN DAĞA ÖTE Bİ RENK VARSA O RENGE BÜRÜN
Amin cümlemizi AŞK bu AŞK başka bi duygunun heyecanı değil bu ....
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Valla hocam senin yazını okuyunca benimde içimde bir cross ateşi parladı. Hayır zaten seviyorum bu meredi, birde böyle şeyler dokunaklı geliyor bana, ağlarım valla Ben acemi sayılırım ama tavsiyem kalbinin sesini dinlemendir. İki üç mesaj öncesi söylemiş bir kullanıcı, eninde sonunda garajında bir tane crossun olucak diye. Çok doğru söylemişler, önüne geçilmiyor bunun.
Bence daha fazla uzatmadan kavuş ruh ikizi motoruna
Ne demeli.. Benim durum daha vahim.. Cruıser motor aşığıyım. Ama maksi scooter hayranlığım ve konfor zevkim var. Lakin bir F650 GS nasıl ama.. Onun yeride ayrı.. Hatta bide bakkala manava terziye gidecek mondial 125 rt almalı diyom.. Hanım kafayı yedi.. Ne diyim.. Hepsi güzel hepsi ayrı..
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
biraz toparlayalım işleri alıcaz birertane de cross çıkıcaz dağlara,kendimizi vurucaz bayırlara
::tutkuy::
en fazla üstüne benzin döker yakarım 1000 tl ye motor alıcam çok canımı sıktımı dinlemem vallah
bende 2004 model xl 200 var. düşük cc istiyosan bence sende bi tane al derim. çok güzel makine her yola geliyo. yalnız kumda biraz zorlanıyor o yüzden arka lastiği araziye çevirdim.hızlanması torkundan dolayı süper.piyasası da çok makul 2004 model 4 bin tl ye güzel motorlar var gerçi cc, model ve fiyat belirtmemişsin ama bu motoru bir düşün derim.
durumum müsait olursa benimde düşündüğüm motorlar arasında xl200
motorumu bi güncelliyeyim sonra bi kanuni cross250 çekicem ben de inşallah.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)