Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kucağında eşiyle yardım bekledi

REKLAM ALANI
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Bursa'da bir çiftin kask takmadan bindiği motosiklet, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu takla attı. Kanlar içinde kalan eşini kucağına alıp öperek sakinleştirmeye çalışan sürücünün hali yürekleri dağladı. Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde 16 NJ 749 plakalı motosiklete eşi Zühriye Ambarcı (37) ile birlikte kasksız olarak binen İsmail Ambarcı (42), merkez Osmangazi ilçesi Kent Meydanı batçığında direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Takla atan motosikletin altında kalan Zühriye Ambarcı'yı kanlar içinde gören eşi şoka girdi. Kucağına aldığı hayat arkadaşını göğsüne yatırıp ambulansı beklemeye koyulan sürücünün hali herkesi duygulandırdı. Gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi eşinin kucağında yapmak zorunda kaldı. Yaralı kadının ambulansa bindirilmesinin ardından motosikleti olay yerinde bırakmak istemeyen ancak yaralandığı belirlenen İsmail Ambarcı da eşiyle birlikte Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    ikinci fotoğrafta adamcağızın yüzündeki ifadeden bir pişmanlık sezinledinizmi sizde?

Ya aşırı hız, ya korumasız/kasksız sürüş yada başka bir şey..Ölüm gene bir şeydir ama umarım bu adamcağızın yüzündeki ifadeyi yaşamayız hiçbirimiz..

İkisine de geçmiş olsun..

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Gerçekten yürek burkan bi tablo.
    Birde anlamadığım birşey var bazı bayanlar motosiklete binmeyi bilmiyorlar peki ya eşleride mi öğretmiyor nasıl oturulacağını yahu..
    Kaç kez gördüm kadın motosiklete yan binmiş adam basıyoda basıyo..
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    eğer eşi yan oturmuşta o sebepten hakımıyet6i kaybetmişlerse yazık geçmiş olsun nasıl motora bınmek bu böyle

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    İnsanın sevdiği birisinin gözünün önünde acı çektiğini görmek çok zor gerçekten Bir de üzerine suçluluk duygusu eklerseniz ...

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Acil şifalar dilerim.Motosiklet almadan önce korumaları almak şart.
    Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...

vioLence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL Z ONE 150 BEYAZ
    allah acil şifalar versin inşallah son kazaları olur ya korumalar gercekten şartt
    AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP

Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    Geçmiş olsun acil şifalar...

blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    inşallah ciddi bi durumu yoktur,eşimi o şekilde düşünemiyorum bide olaya sebep olmanın azabı varki o daha berbat acil şifalar diliyorum geçmiş olsun..
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)