Bu motor yetmiyorsa 950ye sat.Bana mesela benim motor yetiyor satsam 1000tl.Adamın biri yazmış sahibinden.comda telefonla takas edermisinO günden sonra kızdım.Satacaksan satışıda ver hemen
Bu motor yetmiyorsa 950ye sat.Bana mesela benim motor yetiyor satsam 1000tl.Adamın biri yazmış sahibinden.comda telefonla takas edermisinO günden sonra kızdım.Satacaksan satışıda ver hemen
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
O kadar kişi sat dedikten ve Çinli bir motora bu kadar fiyat verildikten sonra: SAT
Satıyorum arkadaşlar zaten pazartesi işlemleri başlatıyorum.Önerileriniz için çok teşekkür ederim.İnşallah yeni motorumla aranızda tekrar olacağım.
Bi makas al...
Arkadaş benim motor Asya'nın getirdiği Zongshen zs 200 gy-2
Kalıplı bir enduro,ne supermoto,ne cross.
Değişik birşey,son derece memnunum ama bir çin motoruna göre gerçekten iyi.
Yani alette crosslara göre doğru orantılı ön arka jant boyutları var (arada 3-4 inch)
Yanlız öyle birşey ki,adamlar arka jantı 15 yaptığı için kesinlikle kros lastik takamıyorsun çünkü dünya standartlarında yok öyle bir lastik...
Genellikle chopperlar bu ebatı kullandığı için yol lastiğiyle devam,ister istemez.
Arama yapıcaksan Asya As 200 gy-2 diye ara,burada da var kendine ait topiği.
Herkes çok memnun.
Bişey diycem,Notere gitmeden misina al bir parça.
Parmağının ölçüsünde bi halka düğümle,bi yanını da sağlamca anahtara bağla
(Belki ciddi mizaçlı bir arkadaşsındır,kusuruma bakma.)
cevaplara pek bakmadım ama galiba iy bi fiyat vermişler vede hemen devrini alcaz demişler ozaman hemen ver kurtul sonrada azcık daha koy ve ufak bi japon al bence hem farkı gör hemde iyi bir makinaya binmiş ol..
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Valla ben 22 bın kmde 2,5 yıllık yol arkadasımı 1100 e sattım..1 bucuk ay kadar oldu..Ama benımkı temızdı baya..Valla hocam degıstırceksen hıc durma sat 3 e 5 e bakma derım ben..Sonra satmak ıcın kıvranırsın musterısı cıkmaz..Sat gıtsın..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Ve sonunda motorumu dün sattım arkadaşlar satışıda verdim Mondial 125 RT 5800 km'de 950 YTL'ye sattım.
bence biraz nazlan abi şu motora bak biraz daha ver filan de 100 lira daha kapsan bi tane dizlik alırsın
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Sat sat hatta alan adama üste para ver seni büyük bi dertten kurtardığı için binlerce kezde teşekkür et.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
hepimize geçmiş olsun iyi paraya gitmiş üzülme edecegi oymuş zaten,ben 700 tl ye popcorn aldım babaya 400tlya ruhsatı çıkarıyoruz ikinci eli öldürüyo adiler
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
sat ve satışını yap..
bak ben aralıkta sattım. vatandaş martta teslim aldı. hala üzerine alacak.. mesaj atıyorum lakin ses yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)