Otoparkta motoruma çarpmışlar ayaklığım kırık parça arıyorum
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkese merhaba, Tırstığıma, üzüldüğüme değmedi. Sanayi sitesinde bir dükkana girip selamın aleyküm dedim durumu anlattım tornacı hacı'ya yolladılar. Gittim durumu anlattım yarım saat içinde yaptı birlikte taktık harika oldu. Herkese teşekkür ederim.
Bu da bana ders oldu Kızımdan özür diledim bundan sonra emin olmadığım bir yerde bırakmayacağım :\ Fotoğrafları akşam üzeri atabileceğim.
Reklamlar
-
UmARsIZ adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba, Tırstığıma, üzüldüğüme değmedi. Sanayi sitesinde bir dükkana girip selamın aleyküm dedim durumu anlattım tornacı hacı'ya yolladılar. Gittim durumu anlattım yarım saat içinde yaptı birlikte taktık harika oldu. Herkese teşekkür ederim.
Bu da bana ders oldu Kızımdan özür diledim bundan sonra emin olmadığım bir yerde bırakmayacağım :\ Fotoğrafları akşam üzeri atabileceğim.
kaynattılar mı?
-
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
kaynattılar mı?
osmaniyeli biz şimdi bir çayı hakettikmi? etmedikmi?
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Önce Tornada kulaklardan birini yaptılar sonra iki parçayı kaynattılar delik delindi sonrada monte ettik.
Çay değil rakı bile içeriz arkadaşlar
-
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
arkadaşlar bildiğim kadarı ile PİK DÖKÜM olması lazım peg'lerin,
bu nedenle döküm kaynağı iş yapacaktır,
yınede malzeme elınızde gidinki ona göre işinizi yapabılecek kişiler ile dialoğ'a geçin,,,
Kolay Gelsin...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler