vites şahane magirus işi olmuş :D
ilgili ilan burada..
vites şahane magirus işi olmuş :D
ilgili ilan burada..
Daha Geriden Çekilmiş Bi Resim Olsaydı Daha Güzel Olurdu.Çünkü Çok Dibinden Çekilmiş Bi Şey Anlaşılmıyor.
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
2 .resimde fark ettim benzin filtresi ters takılmış
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
Çakma çin cooperı ama süper olmuş
bu motoru tanıyorum her gün mağazamın önünden defalarca geçiyor diyebilirim..çin min ama yolda güzel duruyor..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
Güzel,şekil durmuş.Sahibinde indian hastalığı var galiba eski modelleri gibi topuz vites takmış.3.resimdeki mekanda değişik geldi; "Kaymazın Yeri Lokantası" ))
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
Herzaman motorun orjinalini tercih edenlerdenim -1000 ;)
Gerçekten güzel olmuş, çok emek var üstünde belli.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
iyi güzelde vites değiştirirken debriyaja nasıl basacak.Gerçi debriyaj manet'ini göremedim ama.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
kanunı caracal değilmi bu yanılıyorummu.emeğe bir şey diyemem ama bende orjınal olanları sevenlerdenım
benim gördüğüm kadarıyla sol ayak vites yerine debriyaj olmuş orda vites pedalı gibi bir pedal var teli debriyaja bağlı galiba sol elde manet yok zaten
güzel bir çalışma olmuş ama egzozu farklı bir şekilde çözse daha uygun olurdu ama gene de çok güzel insanlarımızın hayal gücünü kullanmaları ve bunu icraata dönüştürmesi çin malı olsa bile güzel duruyo
bence de antalyali kardeşimize tebrikler...............
elindeki teknik ve donanim eksiklerine rağmen kısıtlı ekonomik bütçelerle yapilmiş,ama içerisinde chooper sevgisi ateşi barındıran emek barındıran bir çalişma olmuş.Eminim ki bu istek ve sevgiyle dolu arkadaşlarımıza geniş imkanlar verilse çok daha profesyonelce hayal güçlerini zorlayacak daha süper makinalar tasarlayabilirler.............güzel bir başlangiç,çalişan arkadaşlar emeklerinize sağlık
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
vites yarı otomatik heralde.. debriyaj yoq... Emek harcanmış güzel olmuş farlar hariç...
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)