Calisma guzel ama vites gecislerini nasil cozmus anlamis degilim biraz daha detayli resim olsaydi fikir yurutebilirdik.
Calisma guzel ama vites gecislerini nasil cozmus anlamis degilim biraz daha detayli resim olsaydi fikir yurutebilirdik.
First Day Of My Life
bence süper olmuş
özellikle vites çok hoşuma gitti
Bu vites tarzını bir amerikan filmde gördüm.Adam normal taksi vitesi gibi vites değiştiriyordu buda çakması herhalde
mükemmel bi çalışma gerçekten antalyalı olması da ayrı bi güzel tabi :D
adam yazmış zati debriyaj ayakta istenirse eski yerine alınır diye
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
bende vites güzel olmuş dicektim tam aklıma debriyaj geldi:D
yoksa bende düşünebilirdim ilerde:D farlardaki çalışma biraz düşük olmuş ama yinede maşallahı var... ne diyim valla allah sahibine bağışlasın
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Caracal bu galiba. Eski indianlarda olduğu gibi elden vites ayaktan debriyaj yapılmış.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
far ve stopa biraz daha emek verilirse çok daha güzel olacak kesinlikle. tebrik etmek lazım arkadaşı.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
var böyle tuhaf makinalar avcılar da da bildiginiz scooter ı adam 2 ye bölüp kendine özel oturak yapmış motorun ön kısmına yerleştirmişo kultuğu motorun seleden itibaren gerisi de sağ tarafına koymuş geziyor bence dengesiz bir hareket olmuş tabi ama adam yapmış neye dayanarak yaptı mechul
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
kanuni caracal 200 , ayrıca benzin filtresi de doğru takılmış
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Allah sahibine bağışlasın.
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)