Bukadar uygun fiyata olabilirmi?
Reklamlar
-
Bu pazar son dersime (motor) girip 18 nisanda sınava gireceğim.. internette gezerken bu kaskı buldum.. motoru alır almaz tamamlarım ekipmanları diye hesaplıyordum.. bu kaskın fiyatının 150-160 civarı olduğunu ögrendim.. Eğer al derseniz yarın gidip atlıyacağım hemen..
http://www.sahibinden.com/gdr_kask_c...XQQdisplayitem
Cevap?.......10
Reklamlar
-
Fiyat doğru ama tavsiye edeceğim bir kask değil. Çin malıdır. Aynı fiyata LS2 kasklar var. Nispeten daha iyidir.
-
Moderatör
Pek kaliteli bir kask olmasada vasat da değil.. Kullanmadım, sadece incelemiştim.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
o markaya gore normal bı fıyat bence ama o kadar kalıtelı degıl gor marka kask
booş kooooooooooyyyy gitsin
-
ben kullanıyorum tavsiye etmem
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
-
kask tipine göre kaliteliye benziyor inceleyebilecek olsan incele diyecemde malum çinliler ile arasında çok fark oluyor
akrabanın motosikletine binerken onun kaskı vardı çin yarık zaten kask
benim kask vardı ls2
ağırlık çok belli ediyor
yinede o markayı bilmiyorum
arkadaşların dediği gibi aynı fiyata ls2 ler var
feyizoglunda falan tavsiyer ederim
bedenine dikkat et KENTLİM....
-
feyizoglunda da GDR satiliyor artik.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Bilgiler için teşekkürler, ozaman ben ls2 lere bakmaya başlıyayım
-
Benim kask gibi kaldır at marka :D
-
Gdr kullanan arkaşlarım var fiyatına göre memnunlar ama ben ls2 kullanıyorum kaskımdan memnunum ama sadece soğuk havalarda buhulanma çok yapıyor... Tek sorunu o. Onun çözümü ise kaskın vizörünü 10 saniyeligine acıyorum buhulanma gidiyor geri kapatıyorum
-
Feyizoğlu Lazer LZ6'larda kampanya yapmış, fiyatı 135 TL'e düşmüş. 45 liradan kaçma bu kaskı al, kalite olarak hem GDR hem LS2'den kat kat üstün.
-
Lazer harbi iyi markadır,Ls2 de utandırmaz.
GDR falan alınmaz kardeşim,boyasına süsüne aldanma.
-
aynı kasktan bende var artçı için kullanıyorum. eksi yönleri: içine çok hava alıyor , plastik parçalarının kendiliğinden boyası soyuluyor. bence alma
-
GDR kullanan hiç bir arkadaş memnun değil, bende 2 yıldır LS2 kullanıyorum, yaz-kış kullandım sorun yaşamadım memnunum.GDR'den daha kaliteli.Fullface modeli(çeneden açılır) "DELTA" ve yarım kask modeli "TOMCAT" MODELLERİNE sahibim, her ikisinde de ayrıca güneş vizörü var.Toplam 300 tl gibi bir fiyata almıştım.İncelemek istersen sitesini yollayayım.
http://www.ls2helmets.com/newEbiz1/E...tml/index.html
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
-
tavsiyem 30-40 daha koyup daha kaliteli biseyler al....
130a lazer lz6 olabilir...ille 90 diyosan da ls2 olabilir...
kolay gelsin....
-
ben aynı markanın çeneden açılır modelini kullanıyorum rüzgar sesi biraz başını ağrıtır oyüzden tavsiye etmiyorum 130-140 liraya lazer kasklar var onları önerebilirim
[COLOR="Blue"][/COLOR]:bounce:...4 teker bedenini,2 teker ruhunu taşır...:bounce:
-
Diğer Arkadaşların Dediği Gibi Ls2 Al.Zaten Aynı Şekil Onda da var.Ama ls2 Daha kaliteli.
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
-
bede çeneden açılırı var ben memnunum
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
-
hiç bulaşma derim kardeşim...sana tavsiyem bak şu olur: benim motorum 100 cc lik bi honda beat scooter..Scooter olmasına rağmen güvenlikte parasına değil kalitesine bakarak ekipmanlarımı tamamladım..tabi ben bide ileriye dönük düşünerek kaliteli ekipmanlar aldım çünkü en fazla 2 sene içinde bi 500 yada 600 'lük bi makina almayı planlıyorum..Herneyse şimdilerde scooterda kullansam kaskım lazer kask(idare ediyor şimdilik bu motorda),kllandığım mont alpinestar...yani ben hep daha iyisi olsun derim imkanlarım doğrultusunda..Ekipmanlarımız iyi olmalı çünkü kaporta biz olduğumuz için motorda,kendimize bakmalıyız..O yüzden sırf fiyatı uygun die de kask alma derim sana..
[B]OZAN GÜLMEZ[/B]
[B]E-Mail =[/B] unknown_member07@hotmail.com
[B]Facebook =[/B] https://www.facebook.com/ozan.gulmez2
-
tomass adlı üyeden alıntı
aynı kasktan bende var artçı için kullanıyorum. eksi yönleri: içine çok hava alıyor , plastik parçalarının kendiliğinden boyası soyuluyor. bence alma
aynısı bendede war 87 ytl ye almısdım o fıyat normal yanı aynen benımkınınde boyası soyuldu bı anda
willy_chorlu adlı üyeden alıntı
bede çeneden açılırı var ben memnunum
o kask acaıp ruzgar alıo be kardes kuryecı arkadasımda war kışın takmıor onu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)