[COLOR="Red"][I][U][B]::shhh::ÖLMEKTEN DEĞİL UNUTULMAKTAN KORKARIM::shhh::[/B][/U][/I][/COLOR]
tavsiyeler ve yorumlar yardımınız için için tekrardan teşekkürler,bide ferkan snde saol da bn almiim umarım en kısa zamanda alıcısı çıkar
Önce bunu al.
Sonra bunları al.
Sonra iyi bir usta bul, birleştirsin ikisini.
arkadaşım bence sen 600 ü geç küçük
1200 lük enduro ... yok o da küçük
1300lük hayabusa da küçük gelir sana 1800 lük goldwing de olmaz başlangıç için
sen en iyisi bunu al
buda kesmezsee
) A380
kaca gidiyor bunar???
Ya arkadasta haklı bır yerde bende 1.80 ım 100kg cbr 125 e bındım butun Emınonu eşrafı gulmekten yere yattı arkadan tuhaf duruyor sanıyorum iri cussede;)
Ama baslangıc ıcın cok bıle;)
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
Şimdi yazını okuyunca samimi olmadığını düşündüm kusuruma bakma.Hiç tecrüben yok 600cc lerde gezıyorsun intahar bu yada canın sıkıldı latife yapıyosun.Boyuna bakacak olursak aslında ss sana biraz rahatsızlık verecektır dıye dusunuyorum.Ama gönlü ss de olan bırınıde farklı tarza cevırmek ımkansız.Kendimden örnek vermek ısterım bende hayatımda ılk kez motorsıklet kullandım ve bu GT250R oldu.Başlangıç için ideal bir motor hemde aradıgın goruntuyu bulacagan bır motor.Bu motorla baslayabılırsın ta kı tecrube edınıp bu motoru parmaganda oynattıgında 600cc ıcın hazırsın demektır.Umarım dikkate alırsın.
[COLOR="Red"][B][B]Hayat Üçbuçukla Dört Arasındadır....Ya Üçbuçuk Atarsın Yada Dört Dörtlük Yaşarsın.....[/B][/B][/COLOR]
al sana boş bir topic daha. yaa arkadaşım hemen konu acma yerine biraz forumu araştırın allah aşkına. bu nasıl bir beleşcilik böyle. bu sorunun cevabını alabileceğin yüzlerce sayfalar var.
cöp yığını yaptınız forumu yaa
bu arada sana engüzel cevabı hao_asakura vermiş zaten.
Paran ne kadar öncelikle?
Eğer kısıtlı bir bütçen varsa kendi kullandığım motoru öneririm. cbf 150.
Fakat biraz daha birikmişim var dersen hyosung gt250r alabilirsin.Yada alternatif olarak kawa NİNJA 250cc
lezzet gider,mesuliyet kalır...
600 cc ile başlanamaz diye bir kural yok. Tabi küçükten başlamak daha iyi ve sağlıklı ama sen aklına koyduysan önce bu işin profesyonel eğitimini al.
Şakası yok çünkü bu motosikletlerin. Tecrübede zamanla kazanılıyor. Kendine hakim olman gerekli.
Ayırca Er-6f tavsiye ederim sana. 2 silindir. 650 cc. Hatalarını 4 silindire göre daha fazla tolere edebilir. Akaryakıt ekonomiside cabası
Sırf cevap yazmış olmak için , cevap yazanları kınıyorum. Sayenizde önemli bir iki cevap ara sayfalarda kayboluyor. Lütfen Düşünerek yazın biraz.!
Tamamiyle katılıyorum
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
bence suzukı an 125 al...tam senlik...manyak ses ve manyak süratttt var tam senlik...tavsiye ederimmm şiddetleeeee.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)