yokuşta motor kaldırmak ????
Reklamlar
-
Bak amcaoğlu öncelikle şunları kafamızın bi köşesine koyuyoruz
motorhocası adlı üyeden alıntı
Tan30=cot60, cot30=tan60 Tan= karşı/komşu, Cot=komşu/karşı, Sin=karşı/hipotenüs...
Sağamasını da yaparız
Ardından uygulama:60 derecelik rampaya git. Motoru çalıştır ya da çalıştırma.Orta yere gel.Bayırın üst kısmını sırtına gelecek şekilde motorunla pozisyon al.Aç kontağı çalştır. Çok az da gaz versen olur. Bir de bakmışsın ki eğimde kalkmışın
Hacı ne dioz yaa .Allah aşkına ybr bu debriyajı salarken acmış olduun gazı biraz daha açıcan o deviri çaldıkça beslicen bu kadar.
Reklamlar
-
espri kutusu adlı üyeden alıntı
hocam vallahi 40 dan aşağı kurtarmıyo
kurtarsa dükkan senin. bu arada bahsetmekle tehdit ettiğin o konularda ne oluyo
bira yabancı geldide
önemli değil hocam. aynen dediğin gibi yapıyordum ama bi dahakine vericem gazı vericem gazı motoru şahlandırıcam, ondan sonrada yavaş yava sindire sindire ayağımın frenin üzerinden çekicem
benim gibi daha durduğun ilk ışıklarda tek tekere kalkıp kendini kaldırımının bir kenarında motosikleti kaldırımın başka bir kenarında bulma da..
asıl asılabildiğin kadar
-
aman dikkatli olun daya gazı yavaş yavaş elini debriyajdan çek baktın kalkacak motor freni bırak kaydırmadan kalkarsın
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
sağolun arkadaşlar fikirleriniz için, benim yanlşım sanırım gazı normal yolda motoru kaldırır gibi gaz verdiğim için kaynaklanıyor. yokuşun eğimini göz önüne alırsak gazı iki kata çıkarıp kaldırmayı denemek en mantıklısı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)