arkadaşlar fazer için kappa k53 (yeni çıkan bir model) acaba fazer için bçok büyükmü gelir. hiç alıpta kullanan varmı aramızda. yardımlarınız için teşekkür ederim.
kappa k53 53 litre
kappa k49 47 litre
arkadaşlar fazer için kappa k53 (yeni çıkan bir model) acaba fazer için bçok büyükmü gelir. hiç alıpta kullanan varmı aramızda. yardımlarınız için teşekkür ederim.
kappa k53 53 litre
kappa k49 47 litre
bende top case almaya niyetliyim ama çok para şimdilik erteliyorum. bence büyük değil. 2 kaskı birden içine alıcak bence 53 litre bence gayet iyi
DRİFT RELİGİON
Ben Banditte 52 litre kullanıyorum.
Kucuk hacımlı almayarak ıyı ettığıme ınanıyorum.
2 kapalı kask-eldiven zıncır kılıt hepsını alıyor.Sana tavsıyem yaslanma aparatını alman yonunde artcı ıcın buyuk rahatlık.
bende scooter var 43 lt çanta normal geliyor fazer için büyük gelmez bence 53 lt
fikir vermesi açısından
( Resim aşırı buyuk oldugundan tarafımdan kaldırılmıştır.)
topcase, motosikletten sonraki büyük icatlardan birtanesi malum bagaj bir çok motorda yok şart şart şart. ...
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
yooooo :DD:D:D:D:D x D isteyene piyasanın yarı parasına veriyim hmennn .!!!! saka saka.
motorum calındı 1gun icerisinde geri geldi de arkadas o yuzden saka yapıyor..
canta kilidi bozuldu sanmıstım ama yok bozulmamıs hala saglam sorun yok yani ama yamyam hırsızlar kanırtıp acmıs..
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
cok yere cok adamla aynı anda haber saldık gelecek diye geldi sorma ya cok kotu birsey umarım kimsenin basına gelmez!!!!
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
hocam topcasenin gerekli olmadığı ve yakışmadığı motor yoktur.ve fazer ufak bir makina deyil, bulabildiğinin en büyük hacimlisini al pişman olmazsın.kasklarınızı alır, teksen montunu eldivenini kaskını alır.velhasıl kelam al abi al
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Hala düşünme derim.
Bir AVM ye gittiğinde/sinemaya gittiğinde kask-mont-eldiven problem oluyor.Ufak çaplı market alışverişlerinde bile acayip işine yarıyor.
ben de fazerde k46 kullanıyorum
tek kişiyken yeterli ama iki kaskta problem oluyor
k53'ün çok büyük geleceğini sanmıyorum
FAZER = ZAFER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)