Honda ve Suzuki diğer Japon Üreticilerden Üstün Müdür?
Reklamlar
-
Honda firması diğer japonlardan farklı olarak aynı zamanda otomobilde üretiyor. bunun motosikletlerine pozitif bir katkısı olacağını düşünüyorum. suzukide ticari araçlar üretiyor. yamaha müzik aletleride üretiyor ama bunun pek bi katkısı olmaz galiba
katkısı mı olur? zararı mı olu? bağımsız mıdır?
Reklamlar
-
Motor alacaksınız galiba, Honda 1 numaradır diyemem ,Suziki en spor da diyemem ,japon japondur hepsi son teknoloji, hepsi dayanıklı ve sorunsuz...
-
bence üstün bi yanı yok neden zaten moto gpye bakmanı isterim ordan anlarsın zaten motorların kalitesini hepsi çok üstün kalite sağlamlık ve teknoloji olarak
-
disturbed adlı üyeden alıntı
Honda firması diğer japonlardan farklı olarak aynı zamanda otomobilde üretiyor. bunun motosikletlerine pozitif bir katkısı olacağını düşünüyorum. suzukide ticari araçlar üretiyor. yamaha müzik aletleride üretiyor ama bunun pek bi katkısı olmaz galiba
katkısı mı olur? zararı mı olu? bağımsız mıdır?
Kawasaki de eskiden (hala üretiyor mu bilmiyorum) ağır iş makinaları üretiyormuş...
-
hepside birbiri ile yarışıyor
-
Bence hiç alakası yok katkı açısından sadece sahiplerine değişik sektörlerden para getirir motor motordur araba araba müzik aleti de müzik aleti,ayrıca yamaha yıda altta bıraktırmam :D
If you want peace, prepare for war
-
honda Türkiyedeki yaygın servis ağı ve 2el piyasasının tutulması açısından ben tofaşa benzetiyorum hondayı kalite olarak değil sadece kullanım açısıdan Türkiyedeki imajı bana göre bu ama bence suzuki japonların içinde en güzeli.
hondanın diğer marklardan farkı otomobil üretiyor bunun avantajı nedir gibi bir soru sormuşsun tabiki var hondanın ödüllü vitec teknolojisi önce otomobilde sonrada vfr800 de uyğulandı ve ik uygulayan iyi sonuç alan tek marka demekki fark yaratmış honda diğer markalardan ama bunu otomobildeki üstün teknolojisiyle yapmış..
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)