GERÇEK AŞK ( Motosiklet Kazasi )
Reklamlar
-
Güzel bir hikaye paylaşmak istedim.
Bir kız ve bir delikanlı, bir motosikletin üzerinde 180 Km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor
Kız : Lütfen yavaşla, ben korkuyorum.
Delikanlı : Hayır, bak ne kadar eğlenceli.
Kız : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum.
Delikanlı : Peki, beni sevdiğini söyle.
Kız : Seni çok seviyorum, lütfen yavaşla.
Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl.
Kız delikanlıya sıkıca sarılır.
Delikanlı : Kaskımı alıp, kendine takar mısın? Başımı çok sıktı..
Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı:
MOTOSİKLET KAZASI
Motosiklet, fren arızası nedeniyle, bir binaya çarptı. Üzerindeki 2 kişiden sadece biri kurtuldu.
Gerçek ise şöyleydi Yolun yarısında, delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti. Bunun yerine, kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını istemişti.Sonra da kendi ölümü pahasına, kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı.
İŞTE GERÇEK AŞKIN ANLAMI DA BUDUR GALİBA . . .
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
Reklamlar
-
Kaç yılında yazıldı bilmiyorum ama bunun türevi yazı formatında olsun video formatında olsun en az 100 kere gördüm.Mantık hatası şurda eğer vitesliyse motor vites küçülterek olabildiğince yavaşlaya bilir.Eğer scootersa zaten gazı kestinmi yavaşlıyor.Aşk değil aptallık bu.Birde şapka değil kask olucak.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
Evet Haklısın hatırladığım kadarıyla 2005 yılında yazılmıştı. Burada anlatılmak istenen gerçek aşk ve kaskın hayat kurtardığı. Tabii dediğin gibi mantıksal hatalar var okuduğum gibi kopyaladım. en azından şapkayı kask olarak değiştirdim.
-
Ask degilde korumasiz motosiklete binilmemesine ornek bir yazi disinda bir sey olmadigini dusunuyorum , zira asli varsa bedavaya olmekdir bunun adi ASK degil.
-
Dün yolda artçısı olan bir motosiklet kullanıcısı gördüm, kullanıcı kıza kaskını vermiş, kız da koluna takmıştı!
( yenibosnadan sefaköy yönüne gidiyorlardı. )
-
kask olmadan asla binmem ...
-
Artci , kolundakinin aksesuar olmadigini anlar elbet bir gun ve tabiki surucude.
-
burada aşk göremiyorum, ihmal söz konusu, ben herkim olursa olsun kasksız asla motoruma insan bindirmiyorum, bu dediğiniz hikaye bence
-
180 ile giderken kask çıkarmak? 1 de artçı çıkarıyor.?
-
valla baskı sayısı hikayedeki kelime sayısını çoktan geçti.. ben diyeyim yüz sen de üç yüz.. bırakalım arabeskimsi şeyleri. hayat güzel. fedakarlık yapacak olan zamanı geldiğinde yapabildiği kadarını yapar zaten..
-
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
bırakalım arabeskimsi şeyleri. hayat güzel. fedakarlık yapacak olan zamanı geldiğinde yapabildiği kadarını yapar zaten..
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
-
180 km ile giderken konuştuklarını rahatça duyabiliyorlar mı
-
bu hikayeyi ballandıra ballandıra uydurmakta tecrübe ister ama mt yemez bunu yüzlerce kere söledik ........
-
insan aşkını korunmasız yola çıkarıyorsa onun aşkından şüphe duyarım.Aşık ki bu hayatta en sevilendir ona full koruma gerekir. tek kaskla yola çıkılmaz.Kimse kusura kalmasın ama bana göre düpedüz saçma bir yazı bu. ve aşkla da hiç alakası yok
GSM : +90 532 604 4810
mail:gokhanturker@yahoo.com
MSN:gokhanturker79@hotmail.com
-
Bütün bu olay fren sistemi arızalandığında geçir vede o kadar laf yapacak zaman var niye bile bile ölüme etıyorlar kendilerini
-
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Mevcut Topic |
|
|
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)