Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bayii sorunu

REKLAM ALANI

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. konuyu nerde açacağımı bulamadığım için buraya açıyorum. regal raptorun 250cc lik chopper modelini almak istiyorum. yaptığınız yorumlar oldukça olumlu. Aykon motor die bir yer varmış mecidiyeköyde yetkili servis ve satış yapıyolarmış.bana yakın olduğu için buraya gitmek istiyorum. internette 1 saat araştırdım bulamadım. yerini tam olarak bilen biri varsa yardımcı olabilirmi? şimdiden teşekkür ederim.
    Forever ForYou:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bence regal raptor alma..
    o yorumlar eskmiştir artık
    Şuan regalin parçası yok yenisi gelmiyor.
    En mantıklı seçim bisan keeway gibi V motorlu olanlar..
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

dunpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-9B & IZHPLANET5 350cc-2zamanlı
    Regal raptorun tüm parçalarını bulabilirsin sorun yok(ufak tefek parçaları piyasadaki ucuz modellerin genelde aynı zaten).Büyük yedek parçalarda sorun yaşarsanda istanbulda emre yedek parça firmasından bulabilirsin buda sitesi; http://www.emreltd.net/
    En son fuarada regal raptor class modelinin 350 cc liği geldi.Türkiye'de yeniden piyasaya giriyorlar.İlk distirbitör yellowrock kapandığı için bir süredir ortada yeni modeller yoktu.
    ...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
    ...55VATAN41MEKAN...

yardımınız için teşşekkürler
    Forever ForYou:bounce:

halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Görünüş ve tarz olarak harika makina yapıyorlar.Ama gel gelelim bize cok yabancı kalan motosikletler

izmirli_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DD 250 e-9 siyah satılık
    regal ii bi secim ben cok memnunum kullanımı ve görüntüsü gayet tatminkar .yedek parça sıkıntısı kesinlikle yok emre ltd de her türlü parca mevcut.segmentindeki diğer çinli kardeşleriyle kıyas yapılamz bence
    İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler