Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

motor aldımmmm..

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial 151 rs
    Alıntı SonpoL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkasım motorun için hayırlı olsun demek isterdim fakat goruyorum ki son derece bilinçsiz bir kullanıcısın. Motor hayalini gerçekleştirmen çok ama çok güzel bir durum ve anlatılmaz yaşanır. Fakat Daha ilk deneyimlerinde amacları şehir içinde sıkışık trafiklerde rahat rahat ilerlemen maksadı ile üretilmiş bir scooter tipi motosikletle, altında race makina varmış gibi basarsan ve tecrubende yoksa kazalar büyük bir olasılık ile kaçınılmazdır. Gordugume gore foruma daha öncelerden üye olmuş birisin. Hiç mi okumuyorsun, hiç mi duymuyorsun yazılanları, konuşulanları. Kendi hayatın için konuşmuyorum. Başka insanların hayatları için konuşuyorum. Sen hiç bir şekilde insanların hayatını kendi zevklerin için riske atamazsın ! İşin traji komik tarafı kazadan zevk almış gibi gorunuyorsun ! Senin burada arkadaslar motoruma nihayet kavuştum, fakat bir anlık bilinçsiz davranarak gaz açtım ve motorumu amacı dışında kullanarak kaza yaptım ve bundan çok büyük ders çıkarttım diyerek örnek teşkil edeceğine, bu tip bir konu açmış olman çok acı. Senin adına üzülüyorum. Umarım sende bilinçlenirsin ! Daha fazla uzatmak istemiyorum. Bu dediklerim sadece motosiklet değili her araç içindir. Umarım demek istediğimi anlamışsındır. İyi günler.
    dediklerinin hepsi doğru fakat motorsiklet de acemi değilim fazla olmasada 1,5 - 2 snedir abimin motorun kullanıyorum cok kaza atlattım ama kaza yaptıkca anlıyorsun nasıl kullanacağını hatalıyım hep de hatalıylıydım kötü örnek olabilirim belki amamotor sürmeyi bildiğinde güzel bilmediğinde felakettir sonucta 2 tekerlekli bi alet yani hicbi can güvenliğin yokk..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    halilihsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlısı olsun

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    hayırlı olsun kazasız belasız
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    Piaggio X9 Evolution ArTÇıSı ;)
    Hayırlı olsun...
    :cherry: :cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Zs 200 Gy-2
    Sen de benim gibi heyecanlısın anlaşılan.

Hayırlı olsun dostum,dikkatli ol.

Kaskını,eldivenini ve dizliğini tak mutlaka.

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    öncelıkle hayırlı olsun motorun hep arkasından ALLAH kaza bela vermesın temennısınde bulunurum. yınede öyle olsun ama yapmışsın kazanı ALLAHbeterınden saklasın DIKKATLE OKUMANI İSTERİM . büyük oğlum 10 yaşında denızden korkar ortanca oğlum dırek dalar 4 yaşında yüzme bılmez korku nedır onuda bılmez gözüde karadır .ben en cok ondan korkarım hep ona dıkkat ederım .bu yazx öğretcem tabii ama nafıle onunla cok uğraşacağım motora kendi basına bınıyor motoru sallamaktan orta ayağını kırdı .ona göre durduğu yerde gıdıyor cünkü dıyeceğim şu bazılarının kanı cok kaynar onun icin motorun frenlerıne basmayı bildiğin gibi kendi nide frenlemeyi bileceksın nacizane abi tavsıyesı

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Hem hayırlı hem de geçmiş olsun ve de son olsunnn.

Motosikleti
    mondial 151 rs
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelıkle hayırlı olsun motorun hep arkasından ALLAH kaza bela vermesın temennısınde bulunurum. yınede öyle olsun ama yapmışsın kazanı ALLAHbeterınden saklasın DIKKATLE OKUMANI İSTERİM . büyük oğlum 10 yaşında denızden korkar ortanca oğlum dırek dalar 4 yaşında yüzme bılmez korku nedır onuda bılmez gözüde karadır .ben en cok ondan korkarım hep ona dıkkat ederım .bu yazx öğretcem tabii ama nafıle onunla cok uğraşacağım motora kendi basına bınıyor motoru sallamaktan orta ayağını kırdı .ona göre durduğu yerde gıdıyor cünkü dıyeceğim şu bazılarının kanı cok kaynar onun icin motorun frenlerıne basmayı bildiğin gibi kendi nide frenlemeyi bileceksın nacizane abi tavsıyesı
    tavsiyen icin saol abicim allah analı babalı buyutsunn

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    kontrolsüz güç, güç değildir. ..!
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Motosikleti
    yok
    hayırlı olsun

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    hayırlı olsun güle güle kullan
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

vukuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 TrAnSaLp SİYAH İNCİ
    öncelıkle hayırlı olsun aman dıkkatlı olalım kardes gecmıs olsun
    booş kooooooooooyyyy gitsin

Motosikleti
    suzuki GSR 600
    hayırlı olsun arkadaşım hemde çok hayırlı olsun ki bi daha kaza bela görmeyesin aman dikkat
    "Suskunluğum asaletimdendir / Her lafa verilecek bir cevabım var / Lakin; / Bir lafa bakarım laf mı diye, / Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    yamaha yzf r1
    hayırlıolsun kardeşim ama sen neyaptın hemen öyle bunlar tecrübeyi arttırır aslında yeterki ders almayı bil

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler