Annemi 70 yaşındayken sağlık ocağına götürmüştüm...
Annemi 70 yaşındayken sağlık ocağına götürmüştüm...
Alışveriş sepeti taşımıştım artçı olarak=)
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
çok kısa mesafelik de olsa mini fırını bağlamıştım Cygnus RS'min arkasına :D
video tasıdım
babam olmuştu sırtındada trombon çantam vardı kocaman, kask, eldiven, dizlik herşey var önünden bide okuma gözlüğü sarkıyodu çok gülmüştüm
virago 250
EREN uzun boylu eren arkadaşım anlatamıcam valla bir ara buluşmalarda kopartırım sizi
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
racing motorların en ilginç artçısı mono kapak
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
ben her yaz ekmek sepeti ve damacana su taşıyorum
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
37 ekran siyah beyaz televizyon taşıdım
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
walla benım tasıdıgım en ılgınc artcı 65 kloluk bandoge kopegım
bı bayanı evıne kadar goturdum baya bı kurcalanmıstım yolda ıyıkı dusmedık
yanlış eve götürmüssün o zman bayanı ahahhae
virajda benden önce saga sola yatan motosiklet yarışlarının etkisinde kalmıs oldugunu düşündügüm bi arkadas vardı.uzak durulması gerekn türdendi.
artçılarımın hepsi birbirinden ilginç..
geçen sene üniversitede bizim fakültenin dekanını gideceği yere bırakmıştım, trafikten yırtmak için rica etmişti benden.
sanırım en ilginci buydu :D
en ilginç artçım arkadaşım oldu tutturdu motora ters binicem öyle beni gezdir diye ne dersin gezdirdik artık deli gibi birimiz düz birimiz ters
Hissettiğin gibi yaşa...
Dekan taşımışsınız ötesi varmı
varmı aranızda Esra Ceyhan taşıyan
bilgisayar kasası taşımıştım
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
kemanımı taşıdım
bir sıcak söz.. bir demlik çay.. işte sevmek bu kadar kolay..
O Zaman Kemanı Çıkar Bi Video Yap Saba Dolaş Bende Baterimi Taşımıştım
Yoldan Geçerken Baktım Birisi Arkamda Bağırıyor Abi Abi Abii !!! Durr Durr Yahu Bi Durdum Gelir Gelmez Motosiklete Atladı Bi Atlayışı Var Bana Abi Dİyor Ama Kendisi 40 Yaşlarında Motosikletin Arkasında Küfür Sayıyor Kime atıyorsun Diye Sorduğumda:
Abi Hiç Sorma Yaw Önümden Geçen Arabalara Dur Dedim Hiç Biri Durmadı Şu Köşeye Kadar Beni Bırakırmısın ? E Atladın ARtık Bırakmak Zorundayız Motosikletten İndikten Sonra:
Abi Allah Razı Olsun Abi Sağol Abi Varol Sen Erkekmişsin Tüm DUalarım Seninle Abi Bi Kurban Kesecem Senin İçin Vs.. Vs.. Vs.. Baktım Susmak Bilmiyor VINNNN Bastım
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)