Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

En ilginç artçınız?

REKLAM ALANI
    philetoaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250 ABS, 640 LC4 SM
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eşim! 1000RR arkasında 299 km/h süratte sesi çıkmıyor, yarış motoru gibi rahatsız bir alette 2000-2500 km mesafeli uzun sürüşlerde (bakınız, aşağıdaki fotoğrafta 6 motor yaz tatiline çıkmıştık, 1 haftada 2300 km yol yaptık) sesi çıkmıyor, şikayet etmiyor, bu şartlarda motosikletin arkasında otururken uyuyabiliyor. Hatta 4 sene önce 3-4 motor yaz tatiline giderken diğer motordaki arkadaşlar uyurken fotoğrafını bile çekmişti. Ben böyle bir artçı tanımadım.. Tanıyan varsa söylesin...

Koptum resmen ya.. Belki bayılmıştır diyecem de kronik bir hâl almış artık sanırım
    Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cagatay_hepsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung 250 comet'di gitti yamaha x-max 250 geldi
    geçen sene ist anadolu yakasında yolumu kaybettim bi otobandayım ama saat 22 suları yolumu bulamıyorum tabelalarıda çıkaramadım ne yapıcam derken bi baktım otobanda zifiri aranlıkta biri bariyerlerin dibinden yürüyor heh dedim yolu sorucağım biri yanına yanaştım tam merhaba dicem bir bayan korktu ölece kaldı bende sakın korkmayın adres sorucam dedim ya bende tam bilmiyorum akrabamı ziyarete geldim ama yanlış inmişim otobanın ortasında kaldım dedi bende burada kız cağıza zarar gelebileceğini dişünerek isterseniz bi durak veya ilk merkeze sizi bırakayım dedim ya ben binemem bu motora dedi koly atlayın arkama dedim bana bi yapıştı korkudan ilk defaymış bende yol üstünde bir kaç km sorra bi iett durağına çektim baktım kalabalıkta isterseniz bırakabilirim burda deyince indi teşekkür edemeden öle yüzüme baktı bende baktım salak bi durumdu bastım gaza yola devam..
    ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Motosikleti
    mondial 151 rs
    benim en ilginç artcım mayomö olmustu yazın denizden gelirken kurusun diye motorun arkasına bağlamısdım ( kurmusduda )

Motosikleti
    piaggio x9 evolution
    scooter la 3 kişi trafik çevirme yaparken yanlarından geçtim, beni gördüğünde polisin ağzı açık kalmıştı onu hatırlıyorum
    [COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]

Motosikleti
    Bmw F650
    benim arkinin babası kanuni windy ile çekyat çekiyordu :D:D:D

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Lise bitince dershaneye giderken lokanta da çalışıyodum. Mezbahadan Dana kellesi getiriyodum. (kafa derisi yüzülmüş) Bide her an kayınvalidemi taşıyabilirim korkusuyla yaşıyorum.60 yaşında ve köylü olduğundan feraceli (kara çarşaf)
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

ben de mimari proje maketimi taşımıştım

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Benim en ilginç artçım şu linkte açmış olduğum konudaki polistir.
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ikayeleri.html

İlginçliği;Adapazarı'nda dolaşırken yoldan onlarca araba geçerken beni durdurması ve inerken seri bir vaziyette hemen inmesi.
    Meğerse İstanbul'da Yunus polislik yapmış..

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)