geçen sene ist anadolu yakasında yolumu kaybettim bi otobandayım ama saat 22 suları yolumu bulamıyorum tabelalarıda çıkaramadım ne yapıcam derken bi baktım otobanda zifiri aranlıkta biri bariyerlerin dibinden yürüyor heh dedim yolu sorucağım biri yanına yanaştım tam merhaba dicem bir bayan korktu ölece kaldı bende sakın korkmayın adres sorucam dedim ya bende tam bilmiyorum akrabamı ziyarete geldim ama yanlış inmişim otobanın ortasında kaldım dedi bende burada kız cağıza zarar gelebileceğini dişünerek isterseniz bi durak veya ilk merkeze sizi bırakayım dedim ya ben binemem bu motora dedi koly atlayın arkama dedim bana bi yapıştı korkudan ilk defaymış bende yol üstünde bir kaç km sorra bi iett durağına çektim baktım kalabalıkta isterseniz bırakabilirim burda deyince indi teşekkür edemeden öle yüzüme baktı bende baktım salak bi durumdu bastım gaza yola devam..
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
benim en ilginç artcım mayomö olmustu yazın denizden gelirken kurusun diye motorun arkasına bağlamısdım ( kurmusduda )
scooter la 3 kişi trafik çevirme yaparken yanlarından geçtim, beni gördüğünde polisin ağzı açık kalmıştı onu hatırlıyorum
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
benim arkinin babası kanuni windy ile çekyat çekiyordu :D:D:D
Lise bitince dershaneye giderken lokanta da çalışıyodum. Mezbahadan Dana kellesi getiriyodum. (kafa derisi yüzülmüş) Bide her an kayınvalidemi taşıyabilirim korkusuyla yaşıyorum.60 yaşında ve köylü olduğundan feraceli (kara çarşaf)
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
ben de mimari proje maketimi taşımıştım
Benim en ilginç artçım şu linkte açmış olduğum konudaki polistir.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ikayeleri.html
İlginçliği;Adapazarı'nda dolaşırken yoldan onlarca araba geçerken beni durdurması ve inerken seri bir vaziyette hemen inmesi.
Meğerse İstanbul'da Yunus polislik yapmış..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)