BENDE KOCAMAN BI WALİZ TASIMISTIM TEK ELIM ARKADA WAZLIZI TUTUO TEK ELIMDE BILDINIZ GIBI DIREKSIYONU :d
BENDE KOCAMAN BI WALİZ TASIMISTIM TEK ELIM ARKADA WAZLIZI TUTUO TEK ELIMDE BILDINIZ GIBI DIREKSIYONU :d
Rüzğarı_hissSet
Abimi taşımıştım 2 elinde de en az 10ar kiloluk karpuzlarla
By Hirkil
7-8 sene önce er-5 vardı bende o zaman önde ben arkada ayakta ahmet diye bir arkadaşım motorun üstünde de tek kişilik baza vardı
yaklaşık 2km.lik bir mesafe taşıdık rezil rüsvan ve çevre sırıtmalar eşliğinde
CHOPPER HAYATIMIZ
60 yaşında bir teyzeyi taşımıştım, 600F'in arkasına yan oturmuştu.
Trafik Polisi taşımıştım )
Geçen yaz konya da tatilde iken amcamın Jawa 350 si ile son gaz giderken birden ağaçların altında el eden iki trafik polisi gördüm;
tamam dedim bu olay bitti, cayır cayır bir frenle durdum, bekliyorum, geldiler ..
Ben; - Buyrun memur bey
Polis; - Delikanlı ekip gelecekti de araç arızalanmış, sen arkadaşı çarşıya kadar bırak
Ben ; -
Valla memur arkadaş arkaya bindi çarşıya kadar da gazla gazla daha gitmiyor mu bu diye arkadan bağırdı; Öylece atlattık..
5+1 ev müzik sistemi taşımıştım :D
YαşαмℓαÖℓüмAяαѕıη∂αCαмвαzℓıкYαρıуσяυmBυAяαℓαя....
HOCAM BU NE YAHUUU , CANINIZ SIKILIYOR BESBELLİ Kİ , YAA BÖYLE SAÇMA SAPAN TOPİKLER AÇACAĞINIZA GİDİN MOTORA BİNİNDE CAN SIKINTINIZ GEÇSİN , KİME NE FAYDASI VAR Kİ BU TOPİC İN ŞİMDİ
Çanak anten taşımıştım,
MOTOSIKLETIM ; PEUGET 250 SATELIS
yunus tasıdım daha ne dıyım kopru basından aldım cıkısında ınıcem dedı onun dısında neler tasıdıgımı bılır cadde sahıldekiler
Eşim! 1000RR arkasında 299 km/h süratte sesi çıkmıyor, yarış motoru gibi rahatsız bir alette 2000-2500 km mesafeli uzun sürüşlerde (bakınız, aşağıdaki fotoğrafta 6 motor yaz tatiline çıkmıştık, 1 haftada 2300 km yol yaptık) sesi çıkmıyor, şikayet etmiyor, bu şartlarda motosikletin arkasında otururken uyuyabiliyor. Hatta 4 sene önce 3-4 motor yaz tatiline giderken diğer motordaki arkadaşlar uyurken fotoğrafını bile çekmişti. Ben böyle bir artçı tanımadım.. Tanıyan varsa söylesin...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Demek ki sana çok güveniyor ve çok da seviyor.
On numara....
kangal köpeğime güneş gözlüğü takıp dolaştırdım arabalar bakmakdan kaza yapacaklardı neredeyse o an birisi çarpsaydı bana köpeğim saldırırdı hemen o yüzden arabalar yaklaşamadılar
motorumla hayatımı çeyrek mil yaşıyorum
arkadaşımın scooter ine ters bindim. yani ilginç artçı oldum
cruiser de denedik pek olmadı. en iyi scooter de oluyo ve çok güzel oluyo. trafikten uzakta olun ama.
bayan beden eğitimi hocamı taşıdım. 150 km ye domates peynir somun ekmeği taşıdım. yaşlı bi dedeyle torununu hastaneye taşıdım. annem ve elindeki pazar çantasını taşıdım,tekerlekli çanta eliyle tutuyodu bikaç kg pamuk taşıdım (koca çuval) vs... annemin emirleri çoğu, araba sanıyo, bende anne bu motosiklet diyemiyom
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
2 tane çift kişilik uyku takımı taşımıştım zamanında..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)