2 Motosiklet Kafa Kafaya çarpıştı: 4 Yaralı
Reklamlar
-
Gaziantep'te 2 motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Bağ Mahallesi'ndeki Orhan Gazi Lisesi önünde meydana geldi.
Ümit Çolakça yönetimindeki 80 KT 578 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen Ahmet Topal idaresindeki 80 KM 412 plakalı motosikletle çarpıştı. Kazada Ahmet Topal ve Ümit Çolakça ile motosikletlerde yolcu olarak bulunan Haydar Aslan ve Halil İbrahim Hayta yaralandı.
Yaralılar ambulanslarla Kadirli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalede Ümit Çolakça, Ahmet Topal ve Haydar Aslan'ın ayaklarında kırıklar olduğu tespit edildi. Halil İbrahim Hayta ise hayati tehlike kaydı ile Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
yorumsuz..
farkimi farketmedin ya artik farketsende farketmez
Reklamlar
-
Geçmiş olsun acil şifalar...
-
Geçmiş olsun... Bırakın korumayı, kask taktıklarını bile zannetmiyorum... Motosiklet kullanma oranının yüksekliği fazla bir şey ifade etmez.. Ta ki tüm sürücüler bilinçlenene kadar.
Hindistan da motosiklet çok yaygın örneğin. Ama görmüşsünüzdür, Allah'a emanet binerler motorlara... Ne kask ne de başka birşey.
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
-
geçmiş olsun.ikimotor nasıl kafa kafaya giriyor anlamak zor.allah yardımcıları olsun
-
en kötü kazalardan biri gerçekleşmiş geçmiş olsun
-
kaç km re hız vardıkı kacma şansları olmadı.altlarındakı motorlar neydi öyle neyse ALLAHacıl şifalar versın demekten baska birşey gelmez elimizden
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
kazazedelere acil şifalar dilerim
şimdi plakaları sorgulattım
biri yuan motosiklet diğeri 2007 transit pikap çıktı
haberde yada plakalarda yanlışlık var
-
ALLAH yardıcıları ve cok gecmıs olsun
booş kooooooooooyyyy gitsin
-
geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin
umarım hayati tehlikesi olan arkadaş da düzelir
-
ALLAH şifar versin ya geçmiş olsun nasıl bir iştir bu ! :(
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
Allah'tan acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun.
-
arkadaşlar bu 80km412 plakalı motosiklet plaka sorgulamada ford kapalı kasa kamyonet olarak görünüyor ya ford kamyonet kasa motor üretiyor benim haberim yok yada haberde bi terslik var
-
bu da ancak bizde olur herhalde..
-
-
iki motor nasıl kafa kafaya çarpışır anlamadım ama g.olsun
Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın
GAME OVER TRY AGAIN
-
elegance45 adlı üyeden alıntı
iki motor nasıl kafa kafaya çarpışır anlamadım ama g.olsun
süleyman memnun motosiklet eğitimindeyim
karşılıklı iki motosiklet birbirimize doğru geliyoruz, sağa kırıp devam etmemiz egrekiyor
birbirimize kitlendik yaklaştıkça yaklaşıyoruz
son anda durabilmiştik
sonra hoca demişti, asla bir objeye uzun süre bakma, hep kaçabileceğin boşluğa bak,
çünkü
nereye bakarsan oraya gidersin
geçmiş olsun
umarım akılları başına gelir de koruma kullanmaya başlarlar
-
motorun okadar çok kullanıldıgı biyerde normal yaralı arkadslara geçmiş olsun..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler