hangisiyle uzun yol gidilir mondial 250 mct mi yoksa jinlun 250 mi
Reklamlar
-
arkadaşlar ben bi chopper almayı düşünüorum mondial daha iyi dior herkes ama jinlun görüntü çok güzel birini seçicem yalovadan antalyaya gitmeyi düşünüorum 720 km hangisi ile gidebilirim motoru yormadan 1 saat yolculuk 25 dakka mola ile hangisis sorunsuz ve keyifli bi yolculuk yapmamı sağlar
Reklamlar
-
Valla Işin Doğrusu Hepsiyle Gidersin Ama Yorucu Olur Emin Ol Buna.regal Raptor Al Bence
-
bu tip motorlar hep sıralı tip silindire sahip.. NEden V motorlu Bi Makine Düşünmüyorsun ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Regal raptoru niye düşünmüyorsun hem su soğutmalı hemde çift silindirli olmalı bir modeli
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
ribrasyonu çok olan motor ikiside...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
kötünün iyisi mükemmelligin markası mondial..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
http://www.sahibinden.com/harley_kad...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/9700_km_de...XQQdisplayitem
Abi Antalyaya gidicem dedin bende antalyadaki motorlara baktım bu iki regal raptor hoşuma gitti birde sen bak.
Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...
-
regal tabiki daha iyi ama parasida iyi
Iki arkadasimda mct var ve memnunlar, mct de surucuyu pek etkilemiyot ama arcinin vay halini.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
regal çok düşündüm ama bnm bütcem 1,250 1,500 falan onada mondial alabiliorum v tipi motorlar hoş ama onlar da pahallı oluor ben ilk vitesli motorumu almış olcam mondialle ve daha sora değiştircem
-
Bu gün Muratlıda regal raptor ilgimi çekti maşayıda uzatmış harika olmus çokta seri motor
Ama MCT (Mecit) derim ikisi arasında secim yapmak istersen
-
benim ilk motorum MCT
oldukça keyifli bir motor
vibrasyon mahvediyor ama yine de güzel
aldığıma da hiç pişman olmadım
sık sık yağını değiştir ve
yola çıkmadan önce bütün civataları sık yoksa titreşimden civata kendi kendine sökülebiliyor
ve sakın ama sakın motoru çok sıkıştırma, son devirde uzun süre kullanma
-
çok düşünme ikisi de gider
-
cın malı motorla okadar uzun yola cıkmak bana gore degıl sende ıyı cesaret varmı hele hele tek aslaaaa cıkma
-
Jinlun'la günde 500-600 km'lik gezilerim olmuştu, hiç problem yaşatmadı. Ama Ozan'ın dediği gibi bu motorlar sürekli sıkıştırarak kullanmaya gelmez
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
-
kanuni caracal'la
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
ikisi arasında bir karar verceksen jinlun 250 derim... bence herkesin abarttıgı kadar da kötü degil emin ol.. vibrasyon var ama masaj niyetine kullanıyorum onu :D
bütçe meselesi olaya girince bunlar normal
-
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
http://www.sahibinden.com/erdek_ten_...XQQdisplayitem
ben erdekten antalyaya kadar gittim(ve daha pek çok yere) bir sorun yaşamadım.
LIVE TO RIDE - RIDE TO LIVE
-
sen iste yeter bütün motorlar gider
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler