evet başlıktaki gibi demir at la bir günde kaç km yapılabilir bu konuda hangi motorla nası rekorlar kırılmıştır. sizlerim rekoru nedir? benimki 190 km
evet başlıktaki gibi demir at la bir günde kaç km yapılabilir bu konuda hangi motorla nası rekorlar kırılmıştır. sizlerim rekoru nedir? benimki 190 km
Ben 1250 km. yol yaptım... 24 saat içinde... Motor 600RR Güzergah İstanbul - Safranbolu (Safranbolu çevresi gezi) - İstanbul
Çok keyif aldım...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
ben cbr 1000 rr ile 1800 km yapıldığını okumuştum şaşırmıştım o motorla çok zordur çok yorar demiştim hem amca pek gençte değildi
Otoyol olduğu sürece sorun yok bence...
Benzin almak için bile durmak istemiyor insan
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
tabi otoyolda yasaların belirlediği hızı kaça katlayabilirim diye bi sıkıntı basıverir insanı sonrası biraz benzin biraz devir gelsin km ler:
24 saatte 550km yaptım en fazla (İstanbul-Ayvalık, Çanakkale üzerinden), ertesi gün de 450 (Ayvalık-İstanbul, Bandırma'dan vapur). CBF150 ve dengi ufak motorlarla bence en fazla günde 750-800km yapılır, fazlası aşırı yorar.
Zafer abi (Trenox) geçen yıl (sanırım) Kawasaki En-500'le 24 saatte 1700km yapmıştı ve Iron Butt sertifikası almıştı.
ben gidiş gelişle toplam 650 yaptım.. Ama yoruyor açıkçası..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
cbf 250, ybr 125, cg 125, cbr 1000rr ile 780 km yozgat yaptım.. sadece benzin için durdum. nışanlılıyken neredeyse ayda iki kez yozgata gidip geliyordum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
motor yol hava durumuna göre değişir tabii ben kış günü 250 km yaptım oldukca yorucu oluyor.
bu konu için fikir olsun diye yazıyorum.
Amerikada IRON BUTT ASSOCIATION (demir kıç klubü) diye bir kurum var.
http://www.ironbutt.com/ridecerts/
sertifikalarını incelediğinizde korkunç rakamlar var.
24 saatte 2400 kilometre Gold üye gibi.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Ben tahmini 700 km civarı yaptım bi günde Marmaris Bursa arası. İron butt olma hayalim de yok değil aslında.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
defalarca istanbul- fethiye arası gidip geldim tek gidiş 830km. (varedero,afrikatwin,dr800)
İlo 50cc-Jawa250-Jawalazer-Honda Strada200cc-Honda Titan-Mondial 110ft-Cbr600-Dr 800-Afrikatwin-Varedero-QM200GY-Honda İnnova-Cb125e-Mondial Prostreet
450 km üzerine çıkınca keyif bitiyo sıkıntı başlıyo bence. en güzeli gün içinde 300 km yi geçmemek istediğin yerrde durmak gezmek dinlenmek ve tazelenmiş şekilde yola devam etmek.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Bende Dylanla 12 saatte 800km yaptım.( Artçılı )
İstanbul-Bodrum
çoktaq yorulduğumu söyleyemem. Ama 700'den sonrası sancılı...
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
24 saatte 4 kere silivri yaptım yazın ybr ile 350 400 falan yani
[B][I]Dört teker bedenimi İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR..!:[/I][/B] rahmetlinin sözü
ben motora keyif için binerim.
en çok kaç yaptın, en çok kaç km yaptın, en hızlı viraja kaçla girdin gibi konular bana anlamsız geliyor.
motora binilir, yorulana kadar gidilir, yorulunca dinleninir. bu bazen 20km dir bazen 200km.
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
HONDA 600RR
1400 km
ISTANBUL - BALIKESIR - IZMIR - ISPARTA - ANTALYA - MUGLA - MARMARIS
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
kanuni caracal - uşak - eşme/ denizli - 300km
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)