1 kereye mahsus iş için hyosung gt 650 comet ile sivas-istanbul 2 saat uyku istanbul-sivas ama kaç saat sürdü hatırlamıyorum.
kendimi demir kıç gibi hissetmiştim. belkide farkında olmadan rekor kırdım.
tebrik edin beni ey ahali
1 kereye mahsus iş için hyosung gt 650 comet ile sivas-istanbul 2 saat uyku istanbul-sivas ama kaç saat sürdü hatırlamıyorum.
kendimi demir kıç gibi hissetmiştim. belkide farkında olmadan rekor kırdım.
tebrik edin beni ey ahali
'' savaşkayan '' Bu konudaki bir doktora tezininin, kısa özeti niteliğindeki yazı içeriğine, her kelime ve her satırına katılıyorum....
Bizim insanımız spor yapmayı sevmez. Motorcu ; sportmen olmalı ve günde asgari yarım saatini spora ayırmalıdır....
X şahsının günde 400/500 km yapması.. motorunun marka ve modeli aynı, olan Y şahsının da günde 400/500 km yol yapabileceği anlamını taşımaz...
Kişiler kendi kapasitelerine göre keyifle yol almalı.. S...k yarıştırma işini profesyonel motorculara bırakmalıdır..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
bende savaşkayan nickli üyeye katılıyorum. 200 km yol aldıktan sanra insan uyuşmaya başlıyo toto selenin şeklini alıyo bence mutlaka 150 km de bir mola verilmesi gerekli arabada bile insan 4 saat yol gidiyo heryeri uyuşuyo o rahatlıktaa birde motor tepesinde azrail sürücünün arkasına artçı olarak oturur herkeze kazasız sürüşler dilerim
çok güzel kmler yapan arkadaşlar varmış ccbf 150 ile 780 km süper yaa
Dün 12 saatte Didim den İstanbula geldim. Tam tamına 600 km tuttu.
Ufak bir yorgunluk hissettiğim anda yada dikkatim dağılmaya başladığında motorun üstünden inerek 5-10 dakika ara verdim. Tabi birkaç kere de yemek molası.
Bir kere daha aynısını yapar mıyım? Sanırım evet yaparım ..
MONDİAL 151 rs
İZMİR-MANİSA-MANİSA SOMA-MANİSA-İZMİR 300 KM
Ben bir defasında tam 980 km gittim ama iki gün oturmakta zorlandım.malum eğer makina MZ 251 ise keyif biraz meşakkatli oluyor.Sanada birgün bu kadar uzun yol katedebilmeni dilerim
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
maksimum 20 km yapmışımdır bi gün içinde..
Ehliyeti yeni aldık (1 Aralık 2011) , YGS-YLS belamız var, ev-okul-dershane-kurs dörtlemesinde geçiyor zamanım..
Motosikletim Honda PCX, şehir içinde yoğun trafikten kaçmak için sabırsızlanıyorum.. Hayırlısıyla 1 Nisanı bi atlatalım da..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
ben cbf 150 ile 650 km gittim ve gelişi de oldu bunun
döndügümde bi kac gün hala motor kullanılır gibi oldum ama degmişti dogrusu.
(balıkesir-bartın,bartın-balıkesir)
motooooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrr
mayıs ayında kocaeli antalya yapacağım umarım cbr 125 ile
yapabileceğime inanıyorum
İstanbul-esenlerden ankaraya geldim...
Ben de her sene birkaç kez istanbul-enez (260 km) yapıyorum,tabi bir de dönüşler, genelde 3-4 oluyor. Işıklar harici durma gereği hissetmiyorum.
başlığı hortlatıyorum yazdıklarınızdan cesaret aldım. Gümüşhane'den istanbul'a gidiyorum bu perşembe günü yorulana kadar gitmeyi düşünüyorum umarım tamamlayabilirim bir günde. tam koruma bindiğim için bunaltıcı olmaz umarım sıcak yerlere yaklaştıkça. ha bu arada 1100 km.
"demir at"
deyince; haddince
XMAX 250'yle Edremit, Akçay'dan Ankara'ya dün geldim. Toplam 650km. 12.5 saatte geldim. 6 defa mola verdim.
300-400km mesafenin günlük maksimum olması gerektiği kanısına vardım.
Ciddi yorgunluk, kıç ve bel ağrısı yanında sıkıntı dikkatsizliği getiriyor. Çok tehlikeli olmaya başlıyor.
Sivas-istanbul-sivas 36 saat toplam 2000 km arada yalova çevresinde 100 km dolaşmakd dahil
bajaj boxer bm 150 2015 model 1100 km samsun - erzincan - tirebolu - samsun
1000km yaptım 2 kere 2'sinde de ölüyordum, zevk alamamıştım Eylül sonu yine bi 1000km yapıcam ama malesef
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)