6 saatte 429kmlik bir gezimiz olmuştu geçen yaz kısmetse bu rekorumu kırmak istiyorum bu yaza.
6 saatte 429kmlik bir gezimiz olmuştu geçen yaz kısmetse bu rekorumu kırmak istiyorum bu yaza.
10 saat içinde kanuni elite 100 le 550 km yol yaptım artçılı....inanılmaz yoruldum uşak tan izmire gittim izmirde baya gezdim ve tekrar uşak a geldim...ama nasıl geldim birde bana sorun çok yoruldum yaaa küçük motor çook yoruyoo...........
20 saatte 915 km yol yaptı sitemizden faruk59 ve tekirdağ grubu geçen hafta..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
geçen yazda uşaktan çıktım kanuni elite 100 le toplam 220 km 2 dk sadece benzin için durdum ve tam gaz bastım hep 2 buçuk saatte izmire girdim...........ve havada çok sıcaktı otobüsler aynı yolu 3 saatte alıyor......
ıspartadan istanbula gelmiştim 630 km civarı bir yoldu cbf150 ile 12 saatte.
yine cbf 150 ile artçılı olarak 666 km yol yaptım geçenelrde, saroz körfezi, şehitlik, çanakkale, biga, erdek, bursa, yalova, istanbuş şeklinde.
birçok arkadaşın dediği gibi benzin parasını verin km dert değil :D
B rh(+)
Aynada Herkesin Baktığı Yabancı
hyosun gt 250r ile sabah 05:00 da VAN dan yola çıktım ankaraya doğru sadece benzin ve yemek için durdum gece 12 civarı ankaraya varmıştım. ama 2 gün kendime gelemedim...
Bu yaz ist-ereğli-giresun-rize duraklarından oluşan yolculuğumda ereğli giresun arası 720 km 15 saat içnde katedebildim benim ybr ile
orttalama hız çarpı 24 saat eşittir toplam mesafe
300-400 hadi bilemedin 500 km.. ondan sonrasi iskence derim
[B]Unutmayinki, trafikte motorunuz bir araba kadar genistir !!!![/B]
Soma ilçesinden Diyarbakıra Honda CBR 125 ile Konya ve Adana üzeri 1400 Km civarı yolu 23 saat hiç uyumadan geldim..Durmaksızın geldiğim en uzun yol bu...Tabi cıbırda cıbır yani...
Ben Hyosung GV250cc Cruıser ile bir gün içinde Osmaniyeden Alanyaya gitmiştim. 500 km lik yol idi. Ama 300 km den sonra tadı kaçıyor...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Nedendir bilmiyorum ama ben 150 km yi geçmeye basladıgım zaman ellerim uyuşmaya baslıyor zehir oluyor yolculuk:(
hergün iş icabı istanbul içi 250 ile 400km cbf150ile yapıyom.
2006 da marmaristen satın aldığım XT600 le istanbula geldim 870km.
2007 de super teneremi gaziantepten alınca nevşehir üstü 24saate 1400km yaptım.
bundan daha uzun yol yapmadım ama enduro fazla yormuyo insanı onu anladım.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
İron butt mayrın bat hikaye. Koca koca harleylerle, rahat rahat bmwlerle o yollar koley. Cbr 125 le bir günde 890km. Sabah 6 gibi çıkmıştık yanılmıyorsam gece 11:30 gibi varmıştık. Marmok dönüşünde zamanında ahh ahh eski güzel günler. Tabi o kmlern nasıl geçtiğini bir de bana sormak lazım. Bi kısmı deponun üstünde, bi kısmı kuyrukta, bi kısmı ayakta... Yol arkadaşlarımda dl650 olunca öle oldu biraz:D
Seneye gidiş geliş 1500 km lik gezim var ama 1 ay boyunca gezerek gidicem..
ben bir günde serik'ten izmire geldim.yaklaşık 520 km idi.ama yaklaşık 300 km sonrası gerçekten çok rahatsız ediyor.
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
900 km yol aldım,er-5 ile....
yaklaşık 10 saatte geze geze 750 küsür km emok dönüşü..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)