Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

motosikletle bir günde kaç km yapılabilir

REKLAM ALANI

Motosikleti
    XCİTİNG 250İ
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakın guzel kardesim..
    Burada mış lı muş lu konusmalar yuzunden ne duzgun bir bilgi alısverişi oluyor nede aklı basında yasanmıs tecrubelerden faydalanabiliniyor.

Ben 600RR ile 9 ayda 30.300 km yol yaptım ve yukarıda bahsettigim 1400 km bittiginde bir 1400 km daha olsa da gidecek kadar keyif aldım.

Yoruldummu ? Hiç sanmıyorum yorulsamda bir o kadar daha km gidecek sevk ve keyifi aldım. Demekki o kadar km daha gitmek icin yeterince gucum kalmıs ve beni yorgun dusurmemiş...

Oncelikle kendi yasadıklarımız ve kendi tecrube ettiklerimizi paylasırsak budada 1. agızdan daha net ve guzel paylasımlar olur ki bu da okuyanların daha dogru bilgilenmesine vesile olur..

Bunlara dikkat edersek sizin yasadıgınız tecrube ve bilgilerden ben benim tecrubelerimden de siz feyz almıs olursunuz.

sonuna kadar katılıyorum ama nefs işte bazen olmayacak / sana zarar verecek seyleride isteyebiliyor..
    merak etme kendimde kullandım arkadaşımda.sen aşmışsın o zaman sen herkül,süpermensin ben duymadım daha 1000 km yapıpda zevkli diyeni.600 RR da kullandım başka racelerde sen istisnasın kardeş o zaman tebrik ederim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ntticaret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1 honda beat la (100 cc) 3 kişi antalya serikten, muğla borduma gittik haritadan yakın görünüyodu ama git git bitmedi bea. öğlen 11:30 çıkış gece 11:30 varış (molalar v.s. dahil) toplam 510 km.

gidenler bilir işte bodrum.
    ve işte 3 yorgun uyanmış kişi.

Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...

pentaone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YeBeRe 125
    en fazla 380-390 km yaptık 2 kişi yazın sıcağında-
    bir de küçük kazamız olmuştu -
    ağva ile sakarya/kocaali arasında.
    ...freedom forever...

Motosikleti
    XCİTİNG 250İ
    Alıntı ErTech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence sallıyor demek biraz acımasızca... Hiç race motosiklet kullandınız mı? Yani bir kere sürmekten bahsetmiyorum. Bir dönem kullandınız mı?

Yol müsade ettiği sürece günde 1000 km yapmak çok büyütülecek birşey değil... Kondisyona ve tecrübeye bağlı birşey...

Düşüncenize saygı duyuyorum ancak, yapan sallıyor demeniz sert bir tepki...
    ben kullandım valla inanamıyorum yapanıda tanımadım hiç.race makine kolu ve beli bitirir.1000 km az değil

axoyum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya / As 200 Gy-2 yok artık
    Alıntı BOO_74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben motora keyif için binerim.

en çok kaç yaptın, en çok kaç km yaptın, en hızlı viraja kaçla girdin gibi konular bana anlamsız geliyor.

motora binilir, yorulana kadar gidilir, yorulunca dinleninir. bu bazen 20km dir bazen 200km.
    katılıyorum +1
    bir topik vardı "ibrenizde en fazla kaçı gördünüz" gibi gereksiz lakırtılar
    ben motora binmekten zevk alıyorum üzerinde ne kadar fazla durursam o kadar keyifli geliyor
    BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA

chopper_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 150
    herkese meraba ben siteye yeni kayıtlı bi üyeyim bo konu hakkında bazı bilgiler almak istiyorum sizden ben 1 ay sora mondial 250 mct alcam ve onunla antalyaya gidip gelmek istiorum bu olabilirmi tabikide binip de antalyada inmicem şu anda yalovada oturuorum yaklaşık bi 720 km yol araştırdım 1 sat yolculuk 20 dakka mola 1 2 saat uyku ile motoru yormadan antalyaya gidebilirmiyim cevaplarınız için şimdiden tewşekür ederim

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    ybr 125 ile 9 saatte 605 km yol gittim İStanbul/Kastamonu/abana
    2 gün kemiklerim agrimişti:D:d:D:9:9.
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    XCİTİNG 250İ
    Alıntı chopper_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese meraba ben siteye yeni kayıtlı bi üyeyim bo konu hakkında bazı bilgiler almak istiyorum sizden ben 1 ay sora mondial 250 mct alcam ve onunla antalyaya gidip gelmek istiorum bu olabilirmi tabikide binip de antalyada inmicem şu anda yalovada oturuorum yaklaşık bi 720 km yol araştırdım 1 sat yolculuk 20 dakka mola 1 2 saat uyku ile motoru yormadan antalyaya gidebilirmiyim cevaplarınız için şimdiden tewşekür ederim
    VALLA HOCAM MONDİALİ OLANLAR KIZCAK BELKİ AMA BAŞKA MARKA AL.SERVİSDEN ÇIKAMIYORSUN.BAK REGAL RAPTOR VAR EN DAYANIKLISI 10.000 KM YOL YAPTIM REGALLE BEN.İKİ KURUŞ FAZLA VER AMA DEĞSİN YAA.MONDİALLE YOLDA KALABİLİRSİN

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    Paran warsa cebınde istediğin kadar yaparsın benceyeterkı para olsun
    YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88

chopper_77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MCX 150
    MATPCY abi yaş daha 18 chopper merakı var regaller 2,500 3000 lira ben hem 250 cc olsun istiorum hemde ucuz olsun o yüzden mondial diorumvallaha herkes dior alma çin dior ama kullandım bi kaçkere çok keyif verior bana hoş zaten mondialleri bmw 1200 gs chopper lara benzetmişler görüntü hoş bakıcam vallaha olmassa bu sene mondial ilerde nasıl olsa değiştircem

Grayline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ntticaret adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 honda beat la (100 cc) 3 kişi antalya serikten, muğla borduma gittik haritadan yakın görünüyodu ama git git bitmedi bea. öğlen 11:30 çıkış gece 11:30 varış (molalar v.s. dahil) toplam 510 km.

gidenler bilir işte bodrum.
    ve işte 3 yorgun uyanmış kişi.

Abi 3 Kişi mi bindiniz honda beate?
    Yarın Olmayacak Gibi Kullanırsan Yarın Olmaz...

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    beat katilleri makina dile gelsede konuşşsa
    https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY

Motosikleti
    XCİTİNG 250İ
    Alıntı chopper_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MATPCY abi yaş daha 18 chopper merakı var regaller 2,500 3000 lira ben hem 250 cc olsun istiorum hemde ucuz olsun o yüzden mondial diorumvallaha herkes dior alma çin dior ama kullandım bi kaçkere çok keyif verior bana hoş zaten mondialleri bmw 1200 gs chopper lara benzetmişler görüntü hoş bakıcam vallaha olmassa bu sene mondial ilerde nasıl olsa değiştircem
    anladım ok o zaman farkını bilde genede al alcaksan tabii 18 sen daha uzun yıllar var dikkatli ol ilerde yenilersin

işçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    rks 150 titanic
    babamda jawa laser le 260 km yapmış bursa büyükorhan çanakkale arası

shadow_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    7 saatte sınop ordu arası gıttım geldım 456 km yaptım tam
    Rüzğarı_hissSet

Motosikleti
    mondial 151 rs
    motorumu ilk aldığımda mahalle arasında 120 km yol yaptım 5 saatte fln

avare rulman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 + honda cbr 250r
    ybr ile bir gunde 1000 km (uşak-izmir-çanakkale tekirdağ (burada biraz gezinti)-istanbul)

Ortalama 79km/h hızla 8 saatlik sürüşte 632 km yapar.

elegance45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MoNDiaL 150 ZaT vardı sattım :D
    ben fazla yol yapmadım ama bence yorulana ve uykusu gelene kadar insan yol yapılabilir:D
    Ne Kadar Hızlı Gittiğini Fren Yapınca Anlarsın

GAME OVER TRY AGAIN

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    450 km üzerine çıkınca keyif bitiyo sıkıntı başlıyo bence. en güzeli gün içinde 300 km yi geçmemek istediğin yerrde durmak gezmek dinlenmek ve tazelenmiş şekilde yola devam etmek.
    aynen bende 400 km civarı yaptım heryanım tutuldu ki kısa sürede yaptım km den cok yaptıgın yolun kıymeti önemli gezmek maksat dib gaz gitmekdegil

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)