Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
bir gün içinde çanakkaleye gittim geldim km'yi hatırlamıyorum
300 km yol yaptım en fazla ve yazın yaptım ancak çok yorucu oluyor..çok fazla su kaybediliyor..ben yanıma 1.5 lt lik su aldım ve yolda da doldurdum..rahat 3 lt su içtim..300 km de bile en az 2 kez mola verilmesi gerekiyor bence..gerçi motora göre değişir.. 80 le gittiğim için..
sana katılıyorum ama dediğin şeyin hırsla bir alakası yok
birde tabi hangi yüksek süratte hangi uzunyola çıkabilirsin buda tartışılır
ben altımdaki enduro makinayla manisaya gittim yol boyu adam gibi 120 nin üstüne çıkamadım her yer çukur asfalt kırığı dalgalı yollar bozuk bir asfalt kamyonlar traktörler yani hayal kurmakla realite arasında çok fark var burası almanya hollanda değilki her yer otoban olsun otobanlarımız hali bile içler acısı geçen temin ortasında kocaman bildiğimiz damacana şişesi vardı yolun ortasında ..
o yüzden kendim yapdığım için uzun yol şunu çok iyi biliyorumki ara sıra düzlüğü temiz assfaltı gördünmü ara süratlenmeler haricinde yapabiliceğin uzun yolda ortalama sürat altında 300 yapan makine bile olsa 140 ı geçemez
geçersen ne olur söyliyim
bir çukura girersin
bir asfalt kırığına denk gelirsin çok sık var
traktöre girersin adamlar bakmadan çıkıyor bakmadan sola sağa sapıyorlar köpek leşine kedi leşine çarparsın ki yol boyu nerden baksan 5-6 tane çıkıyor karşına
dalgalı asfalta girersin zaten ona girdinmi koskoca 1 tonluk araçlar yolda zor tutunuyor
aniden sollamaya çıkan bir kamyonun arkasında kamyoncu yazısı olursun
bunların hepsi yüksek süratte düşmen ve ölmen için fazlasıyla yeterli nedenler heleki altındaki alet race ise yukarda yazdıklarıma hiç gerek yok zaten yüksek süratte bir minik mıcır bile işini bitirmeye yeter...
100 km bendeki çin çan çon olduğu için limitim bu kadar
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Bakın guzel kardesim..
Burada mış lı muş lu konusmalar yuzunden ne duzgun bir bilgi alısverişi oluyor nede aklı basında yasanmıs tecrubelerden faydalanabiliniyor.
Ben 600RR ile 9 ayda 30.300 km yol yaptım ve yukarıda bahsettigim 1400 km bittiginde bir 1400 km daha olsa da gidecek kadar keyif aldım.
Yoruldummu ? Hiç sanmıyorum yorulsamda bir o kadar daha km gidecek sevk ve keyifi aldım. Demekki o kadar km daha gitmek icin yeterince gucum kalmıs ve beni yorgun dusurmemiş...
Oncelikle kendi yasadıklarımız ve kendi tecrube ettiklerimizi paylasırsak budada 1. agızdan daha net ve guzel paylasımlar olur ki bu da okuyanların daha dogru bilgilenmesine vesile olur..
Bunlara dikkat edersek sizin yasadıgınız tecrube ve bilgilerden ben benim tecrubelerimden de siz feyz almıs olursunuz.
sonuna kadar katılıyorum ama nefs işte bazen olmayacak / sana zarar verecek seyleride isteyebiliyor..
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
benimde şimdi bir projem var bir çin 250cc lik scooter falan düşünüyorum elden geçirtip 1 ayda işden izin alıcam uyku tulumum çadırım falan her şeyim var zaten atlayıp şöyle dere tepe düz gezmek istiyorum
yazı bekliyorum deli gibi.125lik çin malı scooterla şırnaktan ankaraya gelmeyi planlıyorum.yaklaşık 1300km toplam yol.ilk başta 4 gün demiştim daha sonra 3e düşürdüm.şimdide 2 günde gitmeyi planlıyorum.bakalım ağustosa kadar belki 1 güne bile düşebilir planladığım yol ) yolda takılmak isteyen olursa beklerim.
2 teker tek ruh tek yol.
bu yol yapman biraz motoruna ve birazda senin dayanılıklıgına baglı
ben gerçi hiç uzun yol denemedim ..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Bence sallıyor demek biraz acımasızca... Hiç race motosiklet kullandınız mı? Yani bir kere sürmekten bahsetmiyorum. Bir dönem kullandınız mı?
Yol müsade ettiği sürece günde 1000 km yapmak çok büyütülecek birşey değil... Kondisyona ve tecrübeye bağlı birşey...
Düşüncenize saygı duyuyorum ancak, yapan sallıyor demeniz sert bir tepki...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
her kez bence ümmet abiyi rehber alsın
karşıma harleyle adam gelse 125 cc lik motorlu ümet abinin üstüne tanımam
motor almakla motorcu olmuyor motor sürmekle uzun yolcu hiç olunmuyor referans göstericeksin ümmet abiye bak işde resimler her şehirde tanışdığı evlerine buyur eden insanlar çok sevilen biri..
1 cbf 250 ve 1 gt 250 ile 2006 yılında sabah saat 06:30 da İstanbuldan çıktık yenikapıdan bandırmaya feribot gerisi tamamen mtorla marmarise geldik çok soğuk bir havada bol bol mola ile saat 22:00 da marmarise girdik .toplamda 15,5 saat motor binmişiz yaklaşık 700 km yol .. ama nerde ise her 100 kmde en az 15 dakka ve 2 kere yemek en az 1 saat durduk ..
bigün Norge 1200 ümü alırsam kesin iron but olacağım .. yani 24 saatte 1000 kara mili ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
scooterla gıdıs gelıs 240km yaptıgımı bılıorum bırde 280km war bırı
altınoluk-ayvalık
dieride canakkale-altınoluk
karayolları haritasına baktım. edirne - ankara aası tamamı otoban 683 km edirneden uygun bi saatte çıkıp istanbulu trafiğinaz olduğu bi zamanda paslamak kaydıyla git gel 1400 km gibi biyol ortalama 120 km civarı gitmek kaydı ile 4 kez benzin alarak her depo 300 km gittiği hesaplanırsa 14-15 saat gibi bir sürede geçilir ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abi müthişsin ben bikere sınavdan çıkmıştım yazın sahildeki eve gittim 28 km bana 280 km gibi geldi çok fena yoruldum o yolu ben yoldan saymıyordum bu yol ne zaman bitecek diye sayıklamaya başlamıştım ama otobandada benzin lamba ne zaman bitti diyo insan müthiş bi duygu onua ekliyim
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
becen yaz kastamonudan gelırken sadece benzın alırken durduk arkadasla o kadar ıkı ay once de benzın yetseydı ankaraya kadar hıc durmucaktık ama malesef benzınsız gıtmıyo motor
booş kooooooooooyyyy gitsin
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)