http://www.banditownersclub.com/
Bu ingiliz abilerin forumunda 200,000 km.'yi gecmıs halen kullanmakta olan suruculer var.
http://www.banditownersclub.com/
Bu ingiliz abilerin forumunda 200,000 km.'yi gecmıs halen kullanmakta olan suruculer var.
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Düzeltme yapayım;
Bandit almayı düşünen arkadaşlar, Boyunuz 1,70 uzerı vede guclu bacak-kol kası lazım.Şıkısık trafıkte sorun yaşamak ıstemıyorsanız agırlıgını goz onune alın.Agırlık merkezı racelerdekı gıbı asagıda degıldır.Boynunu buktumu sızı ceker alır asagıya.Ama biraz hareket etsın anıden hafıfler tüy gibi olur
salvano arkadaşım kafamı karıştırdın. kawasaki er-6f de iyi makina gibi 2 silindir olması ve enjeksiyonlu olması yakıt açısından çok güzel. bende % 80 şehiriçinde kullanıcam. ikisi arasında kaldım.
mecho[B][I][COLOR="MediumTurquoise"][/COLOR][/I][/B]
http://www.sahibinden.com/full_akses...XQQdisplayitem
selamlar;
ER6f düşünüyorsan, satıyorum ben de motorumu. Üstündeki aksesuarlar dikkate alındığında sahibindendeki en ucuz ER6F benimki denebilir...
bandit 650s abs'li model motorum var ve satıyorum şu an. şehiriçinde motor trafikte zorlar, ancak ben şehir içi şehir dışı her yolda kullandım motoru, daha 6lt'yi geçmedim yakıtta, sürekli gazlamanız zaten imkansız banditte, 200'ü geçince alt rüzgarı çok alıyor naked olduğundan. tork'u mükemmeldir, yüksek viteste bile olsanız düşük hızlarda alet toparlanıp gider hertürlü.
Little Caesars Pizza
Bandit ( Haydut ) avrupada yıllardır kendi klasmanında yok satan,karaborsa olmuş bir motosiklettir.Bizim memlekette kimse yüzüne bakmaz veya bilmez.Hala brodvay lara kuşlara istenen rakamlara bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
Uzun yıllar 600 S kullanmış biri olarak onun hakkında söyleyebileceğim tek şey var Verdiğiniz her bir kuruşun hakkını sonuna kadar veren ender makinalardan olmasıdır.
Şehir içinde yırtsanız,çarpıp bölseniz 100 km de 7 litrenin üzerine çıkartamazsınız.( sakın çok yakıyor demeyin O BİR HAYDUT ) ozaman 125-250 cc aralığında bir şey alacaksınız 600 cc değil.
Şehir içinde hantal kaldığını pratik olmadığını söyleyenler,söylediklerini tekrar düşünsünler lütfen.hangi 250 cc scoter den veya 500 cc üzeri motosikletten daha geniş? ( Tecrübe ve eğitim ile alakalı olduğunu söylemek daha doğru olur bence)
30.000 km (race'ler ) hariç touring ve enduro makinalar için hiçbir şeydir.Bu tarz makinalar 15000 km civarlarında kendilerini bulurlar.Bakımı düzenli ve bilinçli bir şekilde yapıldığında 100.000 leri kolayca devirirler( Yine bize has düşük km hastalığı burada devreye giriyor)
Bakımını yapar ve ya serviste yaptırırsınız ve marşa basar güzel, güzel binersiniz.bu sınıfta ve kendi klasmanında tekrar söylüyorum TEK GEÇERİM.
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
Arkasına çok kısa bir süre artçı olarak oturdum.Süper bir ivmelenme ile fırlıyor.Torku gerçekten yüksek.Yakıt sorun değilse bence ideal bir makina.Aynı zamanda benimde aklımda olan bir motor.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Öncelikle merhaba. Daha önceleri bir çok motorum oldu. çok motora bindim ama hiç birisi bana bu banditin tadını veremedi. her yönden 4 dörtlük bi makina yakıtıda bence çok makul 6 litre falan civarı . Sonuçta 4 silindir karburatörlü bi makina bu ne bekliyosunuz ybr gibi 2 litre falanmı yakmasını.
Her neyse işçilik kalitesi olsun. güç ve performans olsun, naked lar arasında bence 1 numara bi bakina.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Bende kararsız kaldım ER-5 ile Bandit 600 Arasında
Valla dostum bende ilk başta er-5 alcaktım. sonra bu banditi buldum ve onu aldım. iyiki er-5 almamışım yakıtı aşağı yukarı aynı. er-5 baya yakıyor güç desen arada 25 beygir falan güç var sanırım yanlış olmasında. fiyatta aşağı yukarı aynı bi model farkı oluyor oda bandit için önemli bi unsur deil çünkü gerçekten işçilik kalitesi 10 numara bi makina. daha önce handa yamaha kullandım. ama suzuki bi başka. verilen bütün para helal bu motora.
Buda benim makina
Sacrosanct, hocam makinen çok güzelmiş güle güle bin. kaç model?
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
yanlış hatırlamıyorsam 2003 tü (çok ama çok küçük bir ihtimal 2001 diyeceğim ama ısrarla 03 diye hatırlıyorum).. çünki noterin önünde görür görmez incelemeye başlamıştım. şansıma yukarıda da arkadaşları noterde görünce ayaküstü laflama imkanımız olmuştu.
37000 de. 7 ye satıldığına şahit oldum burada. temiz bir motosikletti. hatta ucuz değilmi diye içimden düşünmüştüm. içimden diyorum orada sesli düşünsem dangalaklık olacaktı
mrb akadaşlar bu gün uzun yolda ilk kez motorumun yakıt değerlerini ölçme fırsatı buldum
toplam yapılan yol 300 km max sürat 100-120 arası harcanan benzin miktarı 52 tl yani 14.06 litre 97 oktan benzin****100 km de 4.6 litre benzin yakmış diğer değişle 1 litre ile 21 km yol katetmiş**bu sonuçlar beni sevindirdi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)