Arka amortisör yayları ve şase demiri boyanmış %100. Depo rengide bu rengi tuttuğuna göre 91 model yani 18 yaşındaki bir boyanın bu kadar canlı kalması çok zor. Boyasıda kusursuz duruyor bence komple sökülerek boyanmış.Tabiki bu kadar uğraşan biri elden geçirmiştir boyarkende temiz olma ihtimali yüksek.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...bir-motor.html
Buradan devam edin
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Yok artık bu abi bunu kavanozda kapalı kutuda mi saklamış
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
boyanmıştır bu motor... yoksa okadar senede böylece parlak kalmazdı
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
makine %95 Boyalı.. Ayrıca Adanalılar Şu BOya İşini İYi Beceriyolar
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
kardeş ben mevsim motorcusuyum.. işten güçten pazardan pazara binebilirsem yeter bana.. ki o bile çoğu zaman zor...
ki cidden eder.. ama alıp saklayabileceksen.. bize uymaz yani..
kaportasını yaptık diyosun.. doğrudur... ama temiz topladık.. ki uzun zamandır neredeyse motoru dışındaki her parça bize ait..
ben adana ve konya ustası üzerine tanımam.. adamlardaki kaporta işçiliği üzerine yok.. o kadar becerikliler..
İlan linkini görmeyenler var
http://www.sahibinden.com/honda_xl_1...XQQdisplayitem
HONDA XL 185 S MADE IN JAPAN
1991 model XL 185 s. Motosiklet baştan aşağı japon malıdır. Her tarafında yazar. ( Lastiklerinde dahi Yokohama ) Yeni XL 200 cc ler gibi brezilyada üretilmediğinden evladiyeliktir. Motosiket 1991 yılında ( 18 yaşında ) üretilmesine rağmen hiç bir vidası açılmamış, hiç bir tamirat görmemiştir. Baştan aşağı orjinaldir.
Fiyat yüksek gelebilir. Neye göre yüksek olduğuna siz karar verin. Orjinal japon Aynalarından lastiklerine kadar orjinal. Ve bir kaç sene içersinde belkide antika diye binebileceğiniz, evladınıza miras diye bırakabileceğiniz %100 Japon malı bir motosiklettir. Km orjinal km sidir.( 13.182 km ) 16,5 ps dir. çok hafiftir 105 kg. Arka süspansiyon ayarları durup anında yapılabilinir ( Sertlik, yükseklik alçaklık). XL 200 leri kalkıştan itibaren zorlanmadan geçer. (4 adet ayrı, ayrı XL 200 le denendi) Yağ değişimleri km dolmadan her 6 ayda bir yapılmaktadır.
Kick startlıdır. Yarım basmada çalışır. ( Subap zamanlarını değiştiren ve kolay çalışmasını sağlayan bir sistemi vardır)
Plaka özel sayılır 07 N 0542 ( Vodafone kırmızı ) Demek ki boyanmış Borcu harcı yoktur. Plakalı ve ruhsatlıdır.
Aksesuar
Zeta aleminyum elcik koruma ( Kırmızı renkte )
Alıpta takmadığım sıfır dişli Duro ön ve arka lastik.
Fotoraflar 11.01.2009 da çekilmiş ve sayfaya eklenmiştir.
Motora istediği fiyat normal bence.Satan arkadaşın gözünden bakınca o kadar uğraş motor için sonra bi paha biçilmesi gerek
Bu arada boya orijinal değil kedidir o kedi
Bunda boya da yok ama ta Şırnak'da
Yakın olana gitsin.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34197599/detay
Bak bu orj bi makina Biraz yağmur ve karın altında kalmış o kadar.
altı''AT''mış
Başka da bulabiliriz diyor satıcı telefona konuştum, bir arkadaşla beraber alacaktık 2 tane,panelvan bulacaktı yan çizdi.
Yakın ildekiler kaçırmasın.
süper bir alet hastayım böyle kromu parlak tel jantlara
helal olsun bunu bu zamana getiren sahibine benden + 1 rep
büyük olasılıkla boyanmıştır ama o kadar olsun 91 modelmiş oy oy oy
ajda pekkan bile kaç estetik ameliyatı olmuş ,senede 10 tanenin altına düşmüyormuş bu güzelim bir kere boyansa süslense ne olur
görkem usta sanki lastikler orjinal gibi duruyor dicem ama yakın çekim foto lazım gözlükler takılı değil gözümde
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Bunu ne yapacağız bilmem,40Hp canavar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...35837986/detay
http://www.flickr.com/photos/30010984@N06/4255710348/
aynısını bende kullandım..tekerlekler fabrika olabilir ama %2000 boya var..ön çamurlukta orjinalde honda abmlemi olması lazım kocaman...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:55 ----------
CB 400 ün ilanını vermişssin..ben olsam almazdım eski kasa hondalar acayip yakıyor çift slindir..400 lük tam ortlamayı bilmiyorum ama baya yakacağından eminim
performans alırsın ama içer 6 slilindirli..CBX 1000 1 TANE yok böle bişi
2020 'Tracer 900 İcon Blue
'80 model Cb400N'in ortalama yakıt tüketimi 4,8lt/100km. Sorduğum bir arkadaşın yorumu şu, daha önceden araştırmıştım Cb 75o'lerin kullanıcılarının ortak derdi motosiklet hiç arıza vermiyor.
bozulmuyor olabilir..ama müşterisi yok ..çünkü o modeli daha bilen yok..millet beni götürsünde çin olmuş farketmez..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
valla boyanmistir dicem 19 yillik motor ama bakiyorumda civatalarina varana kadar her sey gicir.simdi satarken goz boyamak amacli bakim yapmis falan desem civatalarina kadar mi degistiricek?ama orjinal olsada 19 yilda en ufak bi kuflenme falan dami yapmicak?valla yerinde iyice bakilip kontro edilse iyi olur
RIDE or DIE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)