jant düzelttirme ...acill....
Reklamlar
-
arkadaşlar ön jantımda hafif yalpalama var,daha önceleri lastiklerim iyi degil düşüncesiyle önem vermedim bu vimrasyona dün degiştim lastikleri ve janttaki meseleyi anladık,bu aliminyum jantları düzelten yerler oldugunu duydum,yardımlarınızı bekliyorum kuratrın beni 160 ytl den..
Reklamlar
-
Lastik janta tam oturmazsa da zıplama yapabilir başta baktır, ondan emin ol. Alüminyum alaşım jantın burulması çok zor.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Lastik janta tam oturmazsa da zıplama yapabilir başta baktır, ondan emin ol. Alüminyum alaşım jantın burulması çok zor.
yok hocam lastikle alakalı degil baştan bende öyle zannedip üzerine düşmedim,aldıgımdan bu yana böyle,arkadaş nasıl becermişse dışa vuran yalpayla aynı orantıda göbektede bi darbe var çok dikkat edilirse anlaşılıyor,şimdiye jadar kullandım ama içime sinmiyor düzelten yer var diye duydum ama nasıl bulacaz
-
blt_59 adlı üyeden alıntı
yok hocam lastikle alakalı degil baştan bende öyle zannedip üzerine düşmedim,aldıgımdan bu yana böyle,arkadaş nasıl becermişse dışa vuran yalpayla aynı orantıda göbektede bi darbe var çok dikkat edilirse anlaşılıyor,şimdiye jadar kullandım ama içime sinmiyor düzelten yer var diye duydum ama nasıl bulacaz
Göbekten darbeyi tornayla düzeltmek daha zor olacaktır ,ama yine de sen sanayideki tornacılara bir uğra . Ih mıh derler para peşin de geç.
-
ne tarafta oturuyorsun arkadaşım anadolu yakasımı avrupamı
istanbuldamısın bide
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
ne tarafta oturuyorsun arkadaşım anadolu yakasımı avrupamı
istanbuldamısın bide
gebzedeyim ama anadolu yakası neresi olursa giderim problem yok,yeterki bu işi yapıyo denilebilecek birisi olsun..
-
bursada çok temiz yapan bi yer var. benim ramzeyin ön jant adamakıllı yamulmuştu, jilet gibi çıkardı 2-3 ay kadar önce. bursaya yolun düşerse yardımcı olabilirim
-
gebzedeysen izmit merkezde adliye sarayının(yeni) ilersindeki bp nin yanında sym bayisi var o adamın bide bildiğim kadarıyla rot balansı var o ilginiyo diye duydum
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
kadıköyde bir yer var..yeri biliyorum ama adres yok..anca tarif edebiliriz....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
blt_59 adlı üyeden alıntı
gebzedeyim ama anadolu yakası neresi olursa giderim problem yok,yeterki bu işi yapıyo denilebilecek birisi olsun..
abicim kadıköyden minibüs yoluna girdiğini düşün ilerde sola fikirtepe sanayiye girersin sola tabelalar felan wardır trafik ışıkları oralardan aşşağıya in ana yolundan ilerlerlerken sağda bir böğrekçinin hemen sağ yanında yanında bitişik 2 yer var ufacık bir motosiklet dükkanı var ilersinde çayocağı felan var (ilerisinde köprü felan war oray geçmiyorsun yada evlendirme dairesinin oradan kadıköye doğru girdiğini düşünürsek belediye binasının yanından sola doğru dönmeyeceksinde sağa devam ediceksin ilerde yol bi daha 2ye ayrılıyor eski iett garının orada orada sağdan devam et köprünün altından devam et solda kalıcak ilerde) uzunlamasın pek motorcuda denemez yanındaki yerdede adam torna işlerini felan jant düzeltme işini çok iyi yapıyor
sitede taytıs diye biri war cbr xx 1100 var kadıköye giderken miting buluşması için 2 jantıda birini ciddi bir şekilde yamultmuştuk ve adam tümüyle eski haline getirdi gidip konuşmanı tavsiye ederim her türlü jant işini yapıyorlar
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
-
picasso adlı üyeden alıntı
bursada çok temiz yapan bi yer var. benim ramzeyin ön jant adamakıllı yamulmuştu, jilet gibi çıkardı 2-3 ay kadar önce. bursaya yolun düşerse yardımcı olabilirim
Benim 150 zc nin arka jantı hafif yamuk. Lastik iniyor 2 - 3 günde. Bursada nerede yaptırdınız.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)