güzel olmuş ;) ybr gibi olmuş
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Fena değil gibi ama orjinal farı sanki bana daha güzel geldi gibi, tabi canlısına bakmak lazım
Ama çalışma çalışmadır, tebrikler...
Bu arada en alttaki resimdeki motor güzelmiş
bnce daha ii böle bn ztn böle yuvarlak olan lambalardan daha cok hoşlanıom
81VATAN__54MEKÂN
çok tatlı olmuş çok ii düşünmüşsün
kafa hafiflemiştir ama ani kalkışlarda direk tekere kalkar
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
çakma ybr gibi olmuşş.orjinali daha güzel bence...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Renkler zevkler tartışılmaz,ama yine de fena değil sanırım
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
Şu Düzce de Orjianl APache bulmak artık ne kadar zor oldu Herkez ya egzozla oynuyo ya kuyrugu ıptal edıyor ya aynaları sokuyor yada sız ılk sınız FAR ı degıstırıyor..Orjınal Farı da guzeldı ancak buda hıc sırıtmamıs..
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Fena sayılmaz yinede tş.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
bence bu orijinaline göre daha iyi olmuş. biraz ortaya çıkmış motor. Ufak camlardan uygularsan dahada iyi görünür.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
guzel olmuş apache alirsam bende boyle yuvarlak far taktiririm orjinaL fari cok kotu bence
güzel kardeş
kazasız belasız..
emegıne saglık kardeşim dedıklerı gıbı ybrye benzemış
Valla ben twister a benzettim depo nun biraz iri olmasından dolayı,ybr nin deposu aynı hero hondalar gibi düz ve minik.apc 16lt.ybr12lt,twistr 16.5 lt.ybr ile deposunun arasında 4 litre fark var.
yaw bende açılmıyor resimler. biri siteye ekleyebilir mi??
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
farklı farklı herseyı andıran bır motor olmuş işte
[IMG]http://img12.imageshack.us/my.php?image=30032009009.jpg
[/IMG] [IMG]http://img12.imageshack.us/my.php?image=30032009011.jpg
muhteşem!
işte simdi apachee tam olmuş. boyle satsalardı vallahi alırdım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)