Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

OLAYA BAKIN YAAA...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    18 Mayıs 2004
    Şehir
    ist
    Motosikleti
    yamaha FZR '94
    evet aynen
    racing racing ve racing.............


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    27 Temmuz 2004
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Honda X11
    Kavga edince ne karşıdakine birşey öğreteceksin ne de adeleti gerçekten sağlamış olacaksın (adeleti sağlamak senin görevin değil çünkü). Valla sadece sinirini çıkarmak, tatmin olmak için kavga etmek de bence zayıflık.

    Böyle bir durum benim başıma gelse (ki geldi Cumartesi günü, sağa çekip yol verdim lavuğa, arkamdaki kızın gazına da hiç gelmedim) "ben bundan daha iyiyim" derim ve sakince yoluma devam ederim.

    Öte yandan Donald ın önerdiği gibi şikayet falan etmeye kalkmak ta salaklık bence. Belki motorlu polise edersen bir sonuç alırsın. O senin dilinden anlar. Diğerleri de sana trafikte gördüğün muameleyi aynen uygularlar hiç yorma kendini. Burası Türkiye.

    Zaten insanı esas kızdıran şey "sen o sürücüyü şahsen dövüp adaleti sağlamazsan asla sağlanamayacak" düşüncesi. Fakat son analizde boşvermek yine de en iyisi.

  3. #43
    Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2004
    Şehir
    Istanbul
    Evet tabiiki söylediklerin güzel. Ama şunu unutma o hareketi yapan hıyar kendini birşey sanıp hareketlerini daha sonra dahada abartabilir. Her türlü elimize bişey geçmiyor. Ne yazıkki küfür edip sövdüğümüzle kalırız.

    Benim motorum yok fakat arabam uno. Ufak tefek diye benide sıkıştıran çok oluyor. Tabii paylarını alyorlar çoğunlukla. Ama bazende kendimi sinir etmekten başka elimden bişey gelmiyor. Küfür edip duruyorum yalnızca.
    ...Oytun...
    ..Ainador..

  4. #44

    Üyelik
    18 Mayıs 2004
    Şehir
    ist
    Motosikleti
    yamaha FZR '94
    bu gün de yine yolda giderken öküzün biri arkadan korna çalıyo daat daat daat ama kesintisiz. durdum ne var dedim. diyo ki çık aradan .nie dedim. neymiş görüntüyü bozuyomuşum. öküz herif öndeki arabanın arkasından gidicekmiş. öyle kafası karışıyomuşş. sinirden gülme krizi tuttu beni yaaa
    racing racing ve racing.............


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler